SRPKINJE SU LUDELE za glumcem! Poznat je kao serijski preljubnik, a evo kako SADA izgleda

Serijski preljubnik! Mario Casas, najpopularniji španski glumac današnjice ogromnu slavu je stekao filmom “Tri metra iznad neba”, kao i veliiki broj obožavateljki širom sveta, a njegovom šarmu ni Srpkinje nisu odolele.

 

Svojevremeno je i pevačica Nataša Bekvalac izjavila je da joj se jako dopada zvezda serije „El Innocente“, španski glumac koji je osvojio žensku publiku.

Kao dečak je želeo da postane fudbaler, zbog spleta okolnosti to nije uspeo, te je svoje želje preusmerio u drugom pravcu.

Upisao je umetničku školu, dobio dobro obrazovanje, nakon čega je često bio pozvan da glumi u raznim reklamama jer je bio zaista lep kao dečak.

Tada je stekao dobre veštine rada sa kamerom, te se nakon punoletstva preselio u Madrid gde je upisao školu glume što mu je otvorilo put ka uspehu i slavi.

Počeo je da živi život o kom je sanjao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

 

Jednom prilikom je istakao da zna koliko ga ljudi u Srbiji cene i da bi voleo da zaigra u nekom filmu Emira Kusturice.

– Nisam imao priliku da upoznam gospodina Emira Kusturicu, ali divim se njegovom radu. Odgledao sam omnibus „Razgovori sa bogovima“, koji je okupio devet renomiranih svetskih reditelja, i svojevrsni omaž Kubi „Sedam dana u Havani“. Posebno su mi se dopala poglavlja koja je Kusturica režirao. On je veoma talentovan reditelj. Nadam se da će jednog dana poželeti da me angažuje za neki svoj film. To bi za mene bila velika privilegija – istakao je jednom prilikom popularni Španac.

Mario je glumačkom svetu poznat kao zavodnik koji je imao mnogo veza, povremenih veza, pa čak i afera sa glumicama.

Danas Mario glumi u mnogim španskim serijama i fillmovima.

Neretko na svom Instagramu objavljuje fotografije iz svakodnevnog života.

Kako mnogi kažu nije se mnogo promenio, već je samo dodatno trenianjem doveo telo do savršenstva, te mu obožavateljke i dalje uveliko ostavljau komplimente u komentarima na fotografijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mario Casas (@mario_houses)

Komentara
Očitavanje..