STEFAN KARIĆ ZVANIČNO OSUMNJIČEN ZA PREBIJANJE NATAŠE ŠAVIJE

STEFAN KARIĆ! Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

 

Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident – kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Nadležni u etno selu Vrdnička kula kažu da niko od zaposlenih niti gostiju, koliko oni znaju, nije video niti prisustvovao nemilom događaju.

– Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata.

Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija.

Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku.

Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija – kažu nadležni iz etno sela Vrdnička kula.

FOTO: PINK.RS, E-STOCK

Podsetimo, Šavija je izjavila da ju je navodno udario u glavu Stefan Karić (31), bivši učesnik Zadruge, u etno selu Vrdnička kula, nakon čega je pobegao sa lica mesta.

Autor: N.Ž.

Foto Neodoljiva
Izvor/Autor Pink.rs
Komentara
Očitavanje..