STIŽE LETO, DAME, SPREMITE SE: Četiri načina KAKO da UKLONITE DLAKE kod kuće

Budite spremne.

Približava se leto i žene su u potrazi za najefikasnijim načinima kako da se reše neželjenih dlaka na nogama, bikini zoni i osetljivom području.

Postoji nekoliko metoda za uklanjanje dlačica na telu. Pored profesionalnih usluga, dlačice možemo skinuti i kod kuće. Podrazumeva se naravno, da je laser jedna od najboljih metoda i da se rezultati ne mogu uporediti sa onim što možete da uradite sami, ali ako tražite nešto ekonomičnije, možete odabrati jedan od četiri načina.

depilacija-2

devojka se brije Foto: Profimedia

Depilacija epilatorom

Mnoge žene se boje i nerado koriste uređaje za uklanjanje dlaka, posebno kada žele da depiliraju osetljivo područje. Ali, nema razloga za strah, jer je u suštini to kao da koristite mnogo malih pinceta. Posle depilacije epilatorom koža je iritirana, pa obavezno stavite neku kremu.

 

Trake od voska za depilaciju

Ako želite metod sa voskom, onda je najbolji način da kupite trake sa voskom koje možete pronaći po niskim cenama i koje su jednako efikasne kada su vam dlačice relativno kratke. Trake za depilaciju su vrlo jednostavne za korišćenje u odnosu na topli vosak i ne morate da zagrevate vosak, dovoljno je da zalepite traku, protrljate i odlepite.

depilacija

Depilacija Foto: Profimedia

Depilacija žiletom

Klasičan brijač je definitivno najjeftiniji i najbezbolniji način i možete ga koristiti na svim delovima vašeg tela. Najgore je to što imamo dobar rezultat samo 3-4 dana, jer tada počinju da se ponovo pojavljuju dlačice. Ali, ovo je svakako najbrže rešenje. Ako želite glatke rezultate, namokrite oblast toplom vodom, a umesto sapuna koristite kremu ili malo balzama.

Pinceta

Pincetu obično koristimo za obrve, ali može podjednako biti efikasna za pazuhe i druge oblasti na telu. Pinceta je u suštini isti što i epilator, samo što je potrebno mnogo više vremena i strpljenja. Ali, dobra stvar je što se tako dlačice sporije ponovo pojavljuju i ne dolazi do iritacije kože. Potrebno je vreme, ali vredi.

SD

Komentara
Očitavanje..