Strah od sperme zaista postoji: Ovako izgleda seksualni život devojke koja se boji ejakulacije

Sve je počelo kada sam imala 15 godina. . .

Rebeka Rid je na portalu metro.co.uk podelila svoje nimalo prijatno iskustvo i dočarala kako to izgleda imati fobiju od sperme.

„Prvo iskustvo sa spermom imala sam sa 15 godina dok sam oralno zadovoljavala dečka. I nije bilo naročito traumatično. I dalje mi nije jasno šta se desilo u narednih deset godina i kako se kod mene javila ova fobija, prvo kao blaga nelagoda, a zatim kao potpuno gađenje sa sve povraćanjem.

Verujem da niko ne voli previše spermu, ali moje stanje je daleko od toga. Nikada ne gledam porniće gde je moguće videti spremu, od same pomisli na nju bude mi muka, čak i kad čujem reč „sperma“, moram duboko da udahnem da bih se smirila.

 

Dugo sam bila sa dečkom koji nije ejakulirao tokom seksa, što je posebna priča, pa sam bila pošteđena neprijatnosti. I tada se verovatno javila odbojnost, sasvim sam se odvikla. Kada sam ušla u vezu sa dečkom koji jeste ejakulirao, sve je počelo.

Nisam mogla da podnesem miris, izgled, toplotu, teksturu i, najgore od svega, slankast ukus sperme. I sada mi je muka dok ovo pišem. I jesam čitala kako ishrana muškaraca može da neutrališe neke od ovih znakova, ali ništa to ne vredi. Ispostavilo se da nisam jedina i da postoji fobija na spermu. Bila sam presrećna kad sam to saznala. Veruje se da je ovaj poremećaj zapravo strah od infekcija, od neželjene trudnoće, od prljanja spermom… A mene ništa od ovoga ne brine. Kao da je uzrok u nečem drugom jer sperma je za mene kao što je pokvarena buđava hrana za nekog drugog.

Jutarnja mučnina

Foto: Profimedia

Čak sam išla i na savetovanje, gde su mi rekli da probam da se lagano izložim spermi u trenucima kad sam zadovoljna i srećna, ali opet slaba vajda.

Nimalo nisam srećna što me odbija nešto sasvim prirodno i ne bi mi bilo svejedno da se meni draga osoba tako grozi mojih telesnih sokova. Hvala Bogu, za sada su moji partneri imali razumevanja i shvatili su da nisu oni krivi, već da je do mene. Međutim, kao što klaustrofobični ljudi ne ulaze u tunele, tako i ja izbegavam spermu. I to za sada nekako funkcioniše.“

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..