Teodosić objavio nešto veoma važno: Ovo je i Jelisaveti promenilo život!

Pisalo se nedavno da će Miloš Teodosić zaigrati za NBA Kliperse, a košarkaš je večeras na Instagramu objavio sliku potpisivanja ugovora za ovaj klub uz važnu poruku.


„Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa LA Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene. Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove.

Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci!“, napisao je Teo koji je nedavno sa Jelisavetom otputovao za SAD.


Pre važnog potpisa na ovom ugovoru sada već bivši igrač „CSKA“ iz Moskve je potpisao drugi, i te kako važan par. Teodosić se pre dve nedelje venčao sa glumicom Jelisavetom Orašanin koja je na venčanju uzela njegovo prezime.

Svadbena ceremonija i veselje organizovani su u pozantom beogradskom restoranu. Mladenci su se skrivali od javnosti, ali su se ubrzo nakon sklapanja braka na društvenim mrežama pojavili detalji proslave (i Miloš je objavio niz fotografija sa svadbe).

Posle venčanja uputili su se na Maldive gde su proveli medeni mesec, a onda za SAD!

Glumica će verovatno zbog posla određeno vreme živeti na relaciji Amerika- Srbija. Promenila je ona život Teodosiću, ali i on njen. Zbog njega menja adresu, a završila je posle udaje za njega na (za ljubav verovatno nevažnoj) listi srpskih milionerki.

J.M.
Foto Profimedia Instagram
Izvor/Autor Žena
Komentara
Očitavanje..