Niko vam neće reći kako se leči slomljeno srce i skuplja raspadnuti ponos. Ne postoji recept za vraćanje starih ljubavi, ali postoji način da se osećate bolje i da ga naterate da zažali, što vas je tako nemilosrdno šutnuo.

Pre svega, znajte da je ljubomora veliki pokretač emocija. Ona čini da nam stvari izgledaju drugačije i nateraće ga da se dobro zamisli.

Pod tim, niko ne misli, da odmah uletite u vezu sa nekim drugim. Pod tim pre svega mislim, da je najpametnija stvar koju možete da uradite, da se ponašate da je to, što vas je ostavio, najbolja stvar koja vam se desila u životu. I da to zaista mislite. Ili bar, neka drugi misle da vi to mislite.

Morate postati bolja osoba, i naterati sebe da puno vežbate, jer dobro telo je najbolja osveta.

Kada ste zgodni, ljudi misle da se bolje zabavljate od drugih, imate više samopouzdanja i delujete pametnije.

žena
ŽENAFOTO: PROFIMEDIA

Ne zaboravite da odete na odmor, i tamo se slikajte u svom novom izdanju, pokažite svoje novo zmijsko telo i pokažite da ste srećni.

To je najbolja osveta.

Morate i druge da ubedite u to, tako što ćete ostati u kontaktu sa njegovim prijateljima, jer se “prijatelji drže blizu, a neprijatelji još bliže”.Održavajte površne odnose sa njima, kako bi oni videli, da vam odlično ide. Ubedite ih u to i nikako ne pričajte o bivšem pred njima. Jasno vam je da će sve stići do njega.

Ne bi bilo loše da se potrudite da dobijete unapređenje na poslu, ili čak i drugi posao. Jer dobre vesti se veoma brzo šire.

Od svih ovih promena porašće vam samopouzdanje, i na kraju ćete zaista početi da verujete da vam je bolje bez njega..

To je ključ svega.

Pošto ste sad nova osoba, emitovaćete novu, drugačiju energiju, a to će stići do njega sigurno.

Muškarci se uvek jave, pre ili kasnije.

Ovo je trenutak, kada morate odigrati pametno. Nikako mu ne pričajte o svojoj patnji i besu, kroz koji ste prolazili, kad vas je ostavio. Pustite da vaše telo govori za vas.

Sada kad ste nova osoba, a još uvek ste u krugu zajedničkih prijatelja, vreme je da uživate u svojoj osveti.

Muškarci vole da veruju, da su vas uništili, kad vas ostave. Vole da veruju da patite bez njih.

Kada budu videli, da ste sad nova osoba, i da vam je zapravo bolje bez njih. Shvatiće da ste ga zaboravili. A kad ga zaboravite, eto njih!

Naterajte ga da pati za vama
NATERAJTE GA DA PATI ZA VAMAFOTO: PROFIMEDIA

Verovatno će kukati i moliti vas da mu se vratite, ali verujte ovo je velika zamka, u koju samo što niste upali.

Podgrejana ljubav nikada nije bila dobra ideja. Zato dobro razmislite, šta želite, jer ko vas jednom nije hteo, neće vas hteti ni kad mu se vratite.

Ne brinite, to samo sujeta progovara iz njega.

Zahvalite mu se na pozivu i nastavite dalje- same.

M.T.