PREVIŠE BIRAŠ, ILI…? Ovo su PET razloga zašto LEPE I PAMETNE devojke nemaju sreće u ljubavi!

Da li su same zato što traže princa na belom konju ili je nešto drugo u pitanju?

Naveli smo karakteristike lepih i uspešnih devojaka, za kojima se svi na ulici okreću. Međutim, njima niko ne kupuje cveće, niko ih ne zove da izađu, niko im ne šalje piće za sto ili nepristojne sms poruke iza ponoći. Iako su svesne sebe, ne mogu da se ne zapitaju zašto im niko ne prilazi, u čemu je problem, iako muškarci ne skidaju pogled sa njih? Dobijaju s vremena na vreme poneki kompliment, ali tu se svaka priča završava. Izlaze skockane u nadi da će pronaći partnera, flertuju sa muškarcima, žele da zavode i budu zavedene, ali do kraja izlaska najčešće ni jedan ne priđe i sve se kući vraćaju same. Odgovor na ovaj problem krije se u ponašanju muškaraca, ali i žena.

1. Inteligentne i uspešne žene ne vole one žene koje su karijeru zamenile decom i brakom

Vekovima su se žene borile za jednakost u društvu. Činjenica je da žene danas zauzimaju rukovodeće položaje u brojnim kompanijama, ali tu mogućnost u prošlosti nisu imale. U muškom svetu, morale su napornije da rade kako bi se izborile za jednakost. Uspešne žene sebe vide kao samostalne osobe, koje ne moraju da zavise od muškarca, i one koje su sve podredile porodici i zavise od muškarca smatraju staromodnim. Međutim, i veoma poslovne žene često se nadaju da će se jednog dana ipak udati i ostvariti kao majke – kakvu poruku u tom slučaju one šalju i sebi i svojim potencijalnim udvaračima?

ČUDOTVORNA MASKA ZA KOSU OD MELASE: recept za prirodni regenerator i eliksir koji sprečava opadanje kose (RECEPT)


2. Inteligentne i uspešne žene zahtevaju znatno više energije

Svesni smo da je društvo u kojem živimo preplavljeno muškom energijom. Uspešne žene naporno rade kako bi ostvarile svoj cilj a kada ga ostvare, muškarci im više nisu potrebni. One se zapravo utrkuju sa svojim muškim kolegama dokazujući da mogu da pobede i u dominantno muškom svetu. Sve je ovo u redu, ali najčešće, uspešne žene oko sebe stvaraju oklop kojim se štite, i koji odaje utisak neustrašivosti, međutim, trebalo bi pokazati ranjivost i nežniju stranu.

ORGAZAM, PORNIĆI, ANAL: Stručnjaci odgovorili na pitanja koje žene od STIDA ne smeju!

3. Muškarci smatraju da su uspešne žene problematične i da je teško biti u vezi sa njima

Ovo je dokazano jednim britanskim istraživanjem. Rezultat je bio nedvosmislen: inteligentne žene su problematične u vezi, a inteligentni muškarci su veoma poželjni. Zašto? Priznali mi to ili ne, potreba muškaraca za dominacijom je urođena, za razliku od žena. Muškarcu je lakše da podnese ženu koja nije previše zauzeta i posvećena karijeri. Žena koja je tokom dana radi, uveče ide na trening ili na večeru sa drugaricama, nisu supruge koje će se podrediti muškarcu. Iz tih razloga muškarci se odlučuju za one žene koje nisu previše uspešne.


4. Muškarci se plaše inteligentnih i uspešnih žena?

Pametne žene često znaju da prestraše muškarce koji smatraju da one imaju prevelika očekivanja od njih.  Žene takođe ponekad znaju da potcene svoju inteligenciju u pokušaju da budu privlačne muškarcima. Smatra se i da muškarci pametne žene vide kao rivala i da to šteti njihovom egu, jer moraju konstantno da se bore i dokazuju.

Kako se rešiti celulita bez preparata i skupih masaža: evo kako da sami kod kuće obavite lekovito suvo četkanje

5. Neke žene postaju muškarci u vezama!

Problem je u tome što sposobna žena u odnosu sa muškarcem preuzima dosta poslova na sebe, baveći se tako i muškim i ženskim poslovima, jer će ona brže, lakše, i slično. Na taj način žena ne samo da poništava značaj svog partnera, ukoliko zarađuje više od njega ili ukoliko je profesionalno ostvarenija, već, ga zapravo čini manje muškarcem u svakom smislu. To, čak i one tolerantne i manje alfa mužjake, na kraju učini da požele da pronađu neku manje ambicioznu i sposobnu a više nežnu damu u nevolji!

Foto Instagram
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije