Tako se nedavno 45-godišnja glumica zaputila na ručak u društvu supruga Džoa Manganijela u jedan prestižni restoran u Los Anđelesu, a tom prilikom blistala je u jednostavnoj toaleti koja je na najbolji način istakla njene atribute.

 

Romantična šetnja u dvoje
ROMANTIČNA ŠETNJA U DVOJEFOTO: PROFIMEDIA

Naime, lepa Sofija odlučila se ja modernu, belu pripijenu toaletu do kolena, a Kolumbijka je rešila da ovog puta isprati parolu “manje je više”, pa nije bilo nikavih detalja sem velike Chanel tašne koju je ležerno prebacila preko ramena.

No, uprkos svedenom i na prvi pogled besprekornom izdanju Vergare, jedan detalj nije mogao da izmakne modnim kritičarima. Naime, njima je za oko zapao Sofijin izbor obuće, koji su dočekali “na nož”.

Sve je na mestu, ali papuče???
SVE JE NA MESTU, ALI PAPUČE???FOTO: PROFIMEDIA

Atraktivna dama odlučila je da stajling upotpuni papučama sa visokom platformom od plute, koji imaju gornji deo od providne plastike, a upravo trend “pvc” obuće izaziva brojne kontroverze i podeljena mišljenja već mesecima.

Pa, izgleda da se glumica priklonila jatu onih koji su pristalice pomenutog trenda… Šta vi mislite – da li je mogla da izabere lepše potpetice ili vam se i ove dopadaju?

S.P.