NE MOŽETE DA POBEGNETE KARMI: Ovi znakovi će to najjače osetiti na svojoj koži!

Zvezde otkrivaju…

Prema indijskoj astrologiji vaš horoskopski znak određuje karmički put i izazove s kojima ćete se suočiti u ovom životu.

Svi su je hvalili zbog BESPREKORNOG IZDANJA i ženstvene figure, a onda su videli CIPELE koje je obula i smučio im se život!

OVAN

Vaš najveći izazov u ovom životu mogao bi da bude to da stavite nekog drugog na prvo mesto osim sebe, za promenu jer ste vrlo ambiciozan vatreni znak. Izazovi s kojima se suočavate često imaju veze s vašom reputacijom.

BIK

Vi ste tvrdoglavi individualac i vaš bi izazov mogao biti u tome da bar jednom priznate da niste u pravu. Usamljenost je čest problem ovoga znaka.

Nije ni soda bikarbona, ni sirće: Ovim sredstvom ćete DEZINFIKOVATI STAN, a košta samo 60 dinara

žena se čupa za kosu

Foto: Profimedia

BLIZANCI

Rođeni u ovom znaku su skloni bežanju od stvarnosti, ali će im situacije koje život donosi nametnuti da se prizemlje. Mogli biste da imate i zdravstvene probleme. Ljubavni trougao biće za vas uobičajena pojava, a neverstvo bi takođe moglo biti jedan od izazova.

Evo zašto vam veštačke trepavice ne traju onoliko dugo koliko biste želele!

RAK

Vrlo ste zatvoreni i sramežljivi. Vaš bi izazov mogao biti da nadvladate depresiju i pesimistične stavove kakve gajite. Mentalno zdravlje i problemi u ljubavnim vezama česta su pojava.

Namirnice koje ubijaju celulit i masnoće zauvek: Za 5 dana videćete drastičnu razliku!

LAV

Vrlo ste arogantna i ambiciozna osoba i mogli biste se u životu susresti s izazovima koji će vas prisiliti da budete manje sebični i površni. Finansijski problemi tipični su za karmu Lava.

žena

Foto: Profimedia

DEVICA

Rođeni u znaku Device vole da imaju stvari pod kontrolom i teško nešto ostavljaju iza sebe. Verovatno ćete se susresti sa situacijama koje će vas naterati da ne budete toliko strogi. Naći ćete se u situacijama kad nećete dobiti dovoljno priznanja za svoj rad ili kad ćete se osećati nevoljeno.

 

VAGA

Neodlučni ste i mogli biste se naći u situaciji da morate doneti neke teške odluke kako biste se iskupili za prošle živote. Naučićete da ne krivite druge za svoje probleme. Cilj vam je svakako da odrediti jeste li žrtva ili niste.

 

ŠKORPIJA

Skloni ste opsednutosti i preteranoj zabrinutosti što se tiče seksa. Vaš najveći izazov mogao bi biti savladavanje kompulsivne prirode vaših želja. Takođe, možda ćete doći u iskušenje da se okušate u nečemu okultnom.

Zamišljena žena

Foto: Profimedia

STRELAC

Znate često da budete tvrdoglavi i zabrinuti samo kad su u pitanju vaši vlastiti poslovi. Problemi s vezivanjem verovatno će vam predstavljati izazov u ovom životu ako ste rođeni u znaku Strelca.

Glumica progovorila o svom najvećem bolu: I posle 25 godina tuga ne prestaje!

JARAC

Vi volite novac i skupljanje lepih i korisnih predmeta. Jedan od vaših izazova u ovom životu mogao bi biti da shvatite kako novac nije sve u životu. Takođe biste se mogli suočiti s problemima koji će vam pokazati da ne mora sve da bude savršeno da biste bili voljeni.

Ovo je najomiljenije ime za dete na svetu: Znači mudrost, a tako možete i vi nazvati vašu bebu!

VODOLIJA

Uživate u slobodi da odlutate u mislima i satima kontemplirate o svačemu. Na nesreću, to vodi ka odugovlačenju. Verovatno ćete se susresti s izazovima koji su zapravo posledica toga što niste bili promišljeni ili niste obraćali pažnju na stvari koje su vam u životu stvarno važne.

Žena za kompjuterom

Foto: Profimedia/ilustracija

RIBE

Ribe uvek traže svoju drugu polovinu tokom života. Pred vama bi kao jedan od izazova moglo da bude to da naučite kako da budete sami ili biste se mogli suočiti s problemima zavisnosti, u smislu odnosa ili poroka.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..