Tamara se već dugi niz godina farba, a baš pre par meseci je iz crvene boje prešla u plavu i to njena kosa nije baš najbolje podnela. Postala je kruta na dodir, izgubila sjaj, a svaka dlaka vodila je svoju politiku.

Frizer Boban Ćirić iz salona “Sotto sopra” za njenu hemijski i termički potpuno uništenu dlaku predložio je tretman keratinom (ali ne onaj o kojem smo već pisali kao ekstremno štetnom), i za sat vremena kosa je bila preporođena.

– Tretman keratinom za Tamaru se pokazao kao najbolja varijanta jer popunjava dlaku, koja je dužem izlaganju agresivnim tretmanima potpuno oslabila. On se na glavi drži samo sat vremena i posle jednog tretmana kosa je potpuno regenerisana i meka na dodir. Nika K-19, revolucionarni tretman za rekonstrukciju oštećene kose, inovativan je jer koristi netaknut, oksidovani keratin iz ljudske kose i, prepoznajući strukturu iste, trajno se vezuje zbog !9 aminokiselina koliko ima i zdrava ljudska kosa. Revolucionaran je jer ne sadrzi formaldehid, konzervanse, kancerogene materije. U samo četiri vezana tretmana vraća kosu u optimalno stanje. Leči i popravlja strukturu do 80 odsto prirodnog stanja kose. Nije namenjen ispravljanju, već popravljanju strukture dlake – rekao nam je Boban.

Tamarina kosa pre i posle tretmana
TAMARINA KOSA PRE I POSLE TRETMANAFOTO: PREDRAG DEDIJER / RAS SRBIJA

Kao što vidite na slici iznad, Tamarina kosa je nakon tretmana potpuno nahranjena i zdrava, a ono što je najbolja vest je da i vi možete da preporodite svoju kosu na isti način i to potpuno besplatno! Evo kako.

Koji god problem sa kosom da imate, Boban Ćirić ima rešenje!
KOJI GOD PROBLEM SA KOSOM DA IMATE, BOBAN ĆIRIĆ IMA REŠENJE!FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Potrebno je samo da nam na mejl poklanjamo_zena@ringier.rs pošaljete fotografiju svoje problematične kose, a mi ćemo pet “najkritičnijih” slučajeve nagraditi besplatnim tretmanom u salonu Bobana Ćirića. Bez potrošenog dinara dobijate blistavu i zdravu kosu, a mi ćemo vašu transformaciju objaviti na našem portalu.

Pišite nam!

I.K.