Teksas + patike: 5 ideja za dnevnu kombinaciju

Znamo da ne možete da zamislite proleće bez teksas komada i patika zato vam donosimo ideje kako da ih kombinujete!

Nema sumnje oko toga – teksas i patike idu savršeno jedno uz drugo, baš kao crno i belo, kao Jing i Jang… Zato pogledajte savršene predloge kako da ih nosite u dnevnim tokom ovog proleća i izgledate moderno i neodoljivo!

Teksas kombinezon + patike

Trend koji nam se vratio i zaista smo srećne zbog toga – neodoljivi kombinezon koji ide uz sve, a posebno uz patike!

 

Foto: Instagram  / sincerelyjules

Sportska elegancija

Radite u okruženju koje zahteva dreskod, ali ne želite da se odreknete omiljenih patika? I ne morate u ovoj fantastičnoj kombinaciji! Plava košulja, dobar model džinsa i bele patike su odličan prolećni stajling za posao!

 

Foto: Instagram / wethepeoplestyle

Beli džins + patike

Džins u crnoj i plavoj varijenti verovatno imate i stalno nosite, zato ih ovog proleća zamenite modelom u beloj boji! Najbolje od svega je što će zahvaljujući belom teksu do izražaja doći vaše patike! Predlažemo neke jake neonske boje ili za ljubitelje klasike crne starke!

Foto: Instagram / pepamack

Osvežite stari model zanimljivim detaljima

Želite da bacite farmerice koje nosite već godinama unazad? Umesto što ćete se odreći omiljenog i iznošenog modela, budite kreativni i podarite novi izgled. Na primer, možete napraviti rese koje su sada hit i nositi ih uz bele jednostavne patike!

Šorts + patike

Miksujte stilove i odevne komade! Bela majica bez rukava, topli kardigan, kratak šorts i naravno patike čine jednu savršenu prolećnu dnevnu kombinaciju!

 

Cosmopolitan

Komentara
Očitavanje..