TRIKOVI KOJI ĆE SVE UČINITI LAKŠIM: Ukoliko ste prvi put trudne, obavezno ih isprobajte!

Koliko god da je lepa, trudnoća je i naporna, a ove stvari vam mogu mnogo olakšati.

Koliko god bila divna trudnoća može biti naporna. Kako bebac bude rastao, tako će vam vaš sve veći stomak otežavati kretanje i sve one stvari koje se ranije bez problema radili. Par trikova iskusnijih mama mogle bi da vam pomognu….

Dobar savet za mame početnice: sve što vam je potrebno da preživite mučnine prvih nekoliko meseci, držite u korpici pored kreveta. Biće vam lakše ujutru ili ukoliko morate da ustanete tokom noći.


Kada stomak počne da raste, a još niste spremi da kupujete odeću za trudnice, mala gumica za kosu trik je kojim treba da se poslužite.


Volite da spavate na stomaku? Te navike ne morate da se odreknete ni u trudnoći! Jedan ovakav dušek na naduvavanje će rešiti problem.

A photo posted by Ange (@spyc_red) on


Porodica je verovatno već počela da kupuje igračke čim ste im saoptili da ste trudni. Dok beba ne stigne i ne poraste dovoljno da može da se igra sa njima, mami mogu biti od velike pomoći. Posebno one plišane. Dok gleda film, recimo, da se udobnije namesti.


Čuli ste za kinesiotejping metodu? U pitanju su trake namenjene za eliminaciju bola i korekciju mišićnih poremećaja. Često ser koriste u sporstkoj medicini, ali i trudnicama može biti od koristi za dodatnu potporu stomaka i oslobađanje napetosti u stomaku.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije