Troši milione da bi izgledala kao Barbika! Ali čekajte da vidite kako je izgledala RANIJE!

Keri Majls (33) iz Eseksa tvrdi da izgleda kao Barbika od krvi i mesa, a troši ogroman novac kako bi održala svoj savršen izgled!

 

Kako kaže ova kozmetičarka, nju je Barbika inspirisala još u ranom detinjstvu, jer ju je njen “običan i dosadan” izgled bacao u depresiju.

Keri je očarana svojim izgledom, ali njena porodica smatra da je izgledala mnogo bolje pre operacija. Danas joj na ulici dobacuju razne pogrdne reči, i sve to zato što je ostvarila svoj san. Ipak, Keri tvrdi da joj to ne smeta.

– Još dok sam bila devojčica, govorili su mi da sam Barbika. Zato se trudim da i sada izgledam kao ona – rekla je ona medijima.

Njena opsesija definitivno je to postala 2010. godine kada je po prvi put zaista probala da se transformiše u ovu lutku i to joj se dopalo.

 

Keri pre operacija

– U početku sam samo imala Barbi frizuru i nosila mnogo roze i provokativne odeće. Onda sam 2014. godine otišla na botoks i popunjavanje usana. Posle su usledili i silikoni u grudima – otkriva Keri, a od tada je potrošila 100.000 funti na svoj Barbi izgled.

Njoj svakog jutra treba dva sata kako bi se spremila za izlazak, a u to se ubraja i džakuzi, tretman lica, nanošenje veštačkog tena i naravno šminka i frizura. Sve to radi čak i kada samo ide da prošeta pse!

Za muža Darena Majla sa kojim ima i dete udala se 2012. godine, a on kaže da nikada nije bio fan tog njenog preterivanja.

– Darenu se ne sviđa taj veštački izgled, ali ranije sam izgledala tako obično i dosadno. On misli da ne treba da nastavljam sa operacijama, ali ja svakako planiram još dorađivanja. Ako mu to smeta, razvešćemo se – zaključuje na kraju Keri.

 

(thesun.co.uk)

Komentara
Očitavanje..