Trougao metod – tehnika za flert kojom ćeš bukvalno bilo koga zavesti da te poljubi (VIDEO)

Tehnika za flert !Najveći viral na TikToku trenutno.

Bez obzira na to da li tražite letnju šemu ili ozbiljnu vezu, nije loša ideja da se oslonite na jasnu, direktnu komunikaciju da biste spoznali da li ste vi i potencijalni partner na istoj strani. Ali iako je to najefikasniji način da dočarate svoju poentu, postoje i određeni trenuci koji zahtevaju da svoje želje izrazite neverbalno.

Ali kako možete koristiti svoj govor tela da nekome date do znanja da ćete biti otvoreni za nešto više?

A koji je najbolji oblik kontakta očima za prenošenje poruke da biste voleli da se poljubite? Odgovor je: metod trougla.

Metod trougla je jednostavan, ali efikasan način da jasno kažete da vas neko privlači bez potrebe da direktno kažete bilo šta.

Tehnika je nedavno stekla popularnost na TikToku, jer #trianglemethod već ima 47,3 miliona pregleda ispunjenih kreatorima sadržaja koji objašnjavaju zašto je tako efikasan.

@zadovoljna.rs Jel biste nekad probali ovo?🫣 #trianglemethod #fyp #foryoupage #zadovoljna #zadovoljnars ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Ali šta je zapravo metod trougla? I kako funkcioniše? Klinički psihološkinja Liza Loles, doktorka nauka, izvršna direktorka sajta Holistic Wisdom koji je posvećen seks igračkama, govori o tome zašto metoda trougla zapravo može da odbije vašu simpatiju.

Šta je metoda trougla?

Takođe poznat kao trouglasto gledanje, metod trougla je kada pomerite oči da biste gledali u levo oko druge osobe, zatim njeno desno oko, zatim dole do njihovih usta, a zatim nazad do levog oka, stvarajući tako trougao, objašnjava Loles. Cilj je da ih namamite da vas ljube, a to se često koristi u flertovanju“, primećuje ona.

Korišćenje metode trougla takođe može povećati šanse da vaša osećanja prema toj osobi budu uzvraćena. Kako Loles ističe, istraživanje objavljeno u Nacionalnoj medicinskoj biblioteci pokazalo je da zaljubljivanje u osobu ili jednostavno seksualno interesovanje za nju može dovesti do toga da se više gleda u njeno lice.

@valeriafune Should i made a yt video about it? #trianglemethod #manifestinghimback #manifestingsp #manifestingspecificperson #makehimobsessed #manifestingadvice ♬ Oblivion – Grimes

„Kada potencijalni partneri uspostave kontakt očima na duži period, verovatno će kultivisati dublji nivo intimnosti“, objašnjava Loles.

„To je zato što to oslobađa hemikalije u mozgu povezane sa dugotrajnim vezivanjem i privlačenjem.“ Na primer, ova vrsta kontakta očima može izazvati porast i hormona vezivanja, oksitocina, i neurotransmitera povezanog sa strasnom ljubavlju, feniletilamina.

Drugim rečima, sve dok postoji međusobna privlačnost, metoda trougla bi mogla biti najbrži način da nekome prenesete svoj seksualni interes.

Zašto metoda trougla funkcioniše?

U redu, tako produženi kontakt očima dovodi do eksplozije ljubavnih hemikalija, ali zašto ova konkretna metoda trougla funkcioniše?

„Obezbeđivanje kratkog kontakta očima može održati vezu bez da se druga osoba oseća samosvesno gledajući u njih“, ističe Loles. „Prebacivanje pogleda na usta može signalizirati privlačnost i stvoriti očekivanje za poljubac.“

Ipak, za tango je potrebno dvoje: „Trouglasto gledanje može biti efikasno ako vas osoba koju gledate seksualno privlači,“ primećuje ona. „Kada se neko oseća željenim, veća je verovatnoća da će se osećati prijatno uzvraćajući vašu želju.

Kako da primenite metod trougla i saveti kako da ga učinite efikasnim

Ako se pitate kako da uradite metod trougla, prilično je jednostavno: sve što radite je da gledate sa levog oka osobe na njeno desno oko, zatim dole do usta i na kraju nazad do levog oka.

Ali ako želite da budete super efikasni u metodi trougla, evo nekoliko saveta:

Uverite se da radite ovaj pokret polako.

Neki TikTokeri su ismevali metod trougla jer je super očigledan, tako da ćete biti najefikasniji ako ga usporite.

„Ne želite da vam oči brzo prelete oko nečijeg lica“, upozorava Loles. „Umesto toga, trebalo bi da se oseća prirodno. Može izgledati kao neprijatno ili čak uznemirujuće ako je previše izraženo.

“ Iz tog razloga, ona preporučuje da pomerate pogled ne više od svakih pet do 10 sekundi da bi interakcija bila dinamična i prirodan osećaj bez previše ometanja.

Takođe može biti od pomoći vežbanje. Iako bi isprobavanje metode trougla moglo učiniti da se osećate kao da glumite u 18+ filmu, može biti od pomoći da sami isprobate metod pre nego što ga isprobate na nekome ko vas privlači.

Na kraju, imajte na umu svoj opšti govor tela. Vaš pogled je važan, napominje Loles, ali i sve ostalo što vaše telo radi u tom trenutku.

„Pazite na svoje izraze lica, držanje i gestove kako biste bili sigurni da izražavate interesovanje“, savetuje ona.

Razmislite o osmehu, naginjanju ka osobi sa kojom flertujete, klimanju glavom itd. „Ovo može uključivati preslikavanje govora njihovog tela jer šalje nesvesnu poruku osećanja na istoj strani sa njima“, objašnjava Loles.

Ona dodaje da „ponašanje doterivanja“, kao što je popravljanje frizure ili prilagođavanje odeće, takođe šalje signal da ste zaljubljeni u nekoga jer želite da izgledate najbolje.

Foto FreePik
Izvor/Autor Zadovoljna
Komentara
Očitavanje..