U osmom mesecu trudnoće radi OVO, a fanovi je obasipaju nemogućim UVREDAMA

Kontroverzna Instagram zvezda Sara Stejdž trenutno je u osmom mesecu trudnoće, a svoje pratioce na toj društvenoj mreži šokirala je snimkom intenzivnog treninga.

Sara Stejdž opet uzbunila fanove
SARA STEJDŽ OPET UZBUNILA FANOVE FOTO: SARAHSTAGE / INSTAGRAM
Iako je u prvoj trudnoći jedva imala stomak, ljudi su i ovog puta šokirani. Do porođaja joj je ostalo tek nekoliko nedelja, a ona ovog puta nema ni naznaka trudničkog stomaka. Osim toga, redovno se bavi vežbanjem.

As I’m nearing #8months I’ve wanted to share what’s been on my mind. Since I’ve announced my second pregnancy, I’ve had certain „Instagram medical experts“ tell me what I should and shouldn’t do.. And while I find some of the comments hilarious, I choose to only listen to my OBGYN and of course I also listen to MY body. If something feels off, I don’t do it! I always do what’s best for my growing baby and put him first! It’s a proven medical fact that continuing exercising while pregnant has many health benefits for you and baby ???? Clearly, I have greatly reduced the intensity of my workouts and stick to at home home exercises from my Fitness Ebook 2-3x a week. There are also some people who assume that since I am exercising while pregnant, that I’m obsessed with how I „look“ but in fact I’m obsessed with maintaining a healthy lifestyle that will give my baby and myself the best possible quality of life ? Alternatively, I don’t judge anyone who chooses to not be active while pregnant etc. as it’s their own life… I’m just sharing my pregnancy journey and appreciate the positive support from most of you ❤️ #thirdtrimester #7monthspregnant #8monthspregnant

A post shared by MY FITNESS EBOOK AVAIL NOW ?? (@sarahstage) on


To se nije dopalo nekima koji je optužuju da se beba neće roditi zdrava zbog njenog stila života.

– Otkako sam objavila drugu trudnoću, javljaju mi se „medicinski stručnjaci s Instagrama“ koji mi govore šta smem, a šta ne smem da radim. Iako mi je većina toga smešna, odlučila sam da slušam samo svog ginekologa i svoje telo. Ako mi nešto nije prijatno, ne radim to. U svakom trenutku pazim da je sve što radim dobro za moju bebu – poručila je Sara.


Dodala je da vežbanje u trudnoći ima pozitivan efekat i na mamu i na bebu i da ona ne bi nikad osuđivala majke koje u trudnoći ne vežbaju, dok s druge strane nju osuđuju.

– Očigledno je da sam smanjila intenzitet vežbi i da vežbam samo kod kuće. Tvrde da sam opsednuta svojim izgledom, ali ja samo želim da budem zdrava i pružim sebi i bebi najbolji kvalitet života – rekla je.


„Ovo nije ni zdravo ni normalno, mladim devojkama pružaš užasnu sliku kako bi trudnoća trebalo da izgleda. Odvratno. Ovo nije ni normalno ni u redu, bolesna si“, česti su komentari koje joj ostavljaju oni koji se ne slažu s njenim načinom života.

Šta vi kažete?

I.K.

Foto Profimedia
Izvor/Autor Žena
Komentara
Očitavanje..