Tv lice i bivši Versače model Dženifer Pamplona (24) tvrdi da je ubrizgala skoro dva litra sala u svoju pozadinu kako bi dobila veću zadnjicu od Kim Kardašijan.

Dženifer Pamplona
DŽENIFER PAMPLONAFOTO: PROFIMEDIA

– Doktori su me pitali da li se plašim da ću umreti od operacija, ali po mom mišljenju, ako se to desi, umreću lepa i srećna – kaže Dženifer.

Sve je počelo kada je imala 17 godina.

Zadnjica je dovela do slave
ZADNJICA JE DOVELA DO SLAVEFOTO: PROFIMEDIA

– Ljudi su uvek komentarisali moje telo i kada sam se zabavljala sa profesionalnim fudbalerom, žalio se da imam malu zadnjicu i da sam premršava – priseća se Dženifer.

Od tog trenutka Dženifer je postala opsednuta velikom zadnjicom i preko deset puta ubrizgavala salo u zadnjicu kako bi je učinila većom.

Kim joj je uzor
KIM JOJ JE UZORFOTO: PROFIMEDIA

– Konačno imam svoju Kim Kardašijan zadnjicu. Sada znam da je prelepa i mogu da je poredim sa njenom jer je tako masivna i velika – kaže ona.

Izvadila je 4 rebra da bi imala uži struk
IZVADILA JE 4 REBRA DA BI IMALA UŽI STRUKFOTO: PROFIMEDIA

Potrošila je preko 400.000 dolara na sve korekcije uključujući dve operacije grudi, liposukciju, operaciju nosa i uklanjanje četiri rebra, ali ne vidi to kao trošak već kao ulaganje u bolju sebe.

– Mama nije htela da razgovara sa mnom kada je videla moju novu zadnjicu, jer ne razume da je to razlog zbog kog sam poznata. Dolazim iz siromašnog brazilskog sela, a uspela sam da se upišem u jednu od najboljih škola glume u Njujorku, postanem slavna i osnujem svoju firmu. Ja sam dobra osoba, podržavam svoju porodicu, ne pijem i ne drogiram se i svakog dana se trudim da budem bolja osoba – ističe Dženifer.

(metro.co.uk)

I.K.