UBRIZGALA JE OVČJE SALO U USNE: Posle 12 godina završila kod doktora i ŠOKIRALA izgledom!

Pokajala se.

Plastična hirurgija više, skoro i da nije, tabu tema. Žene povećavaju ili smanjuju svoje obime i sve više su rade i da priznaju šta su korigovale, jer su to uradile kako bi bile zadovoljnije svojim telom.

Međutim, ovakav slučaj se ne sreće često, ukoliko obratimo pažnju na izraze lica hirurga, koji su bili u neverici, kada su saznali da je Ešli ubrizgala ovčje salo u usne kako bi ih uvećala.

Ešli tvrdi da joj je pre 12 godina ubrizgano ovčje salo i da su usen nastavile da se povećavaju iz godine u godinu. Došla je kod doktora na konsultacije, jer se pokajala zbog svoje odluke i želi da smanji usne.

– Jedno vreme mi si dopalo i bilo je dobro. To je bilo pre 12 godina i svake godine su bile sve veće i veće – objasnila je Ešli.

Doktor Nasif i Dabrou su je pitali koje je boje bilo salo, na šta je odgovorila da je izgledalo čisto.

– Tipični pacijenti će ubrizgati oko 1cc u gornju i donju usnu, a vi imate verovatno oko 7 ili 8 u svakoj usni – stručno je rekao hirurg.

Međutim, doktori su se šokirali da posle 12 godina njene usne, iako velike, izgledaju u redu, barem sa zdravstvene strane. Stoga su se ipak složili da je mala verovatnoća da je Ešli zaista ubrizgano ovčje salo, jer bi joj se u tom slučaju usne inficirale i morala bi da se podvrgne lečenju.

Komentara
Očitavanje..