Udata žena otkriva tajnu uspeha: Seks sa drugim muškarcima mi je ojačao brak!

Izlasci sa drugim muškarcima je deo onoga što ja jesam i zato znam da ću uvek biti poliamorna. Majk i ja smo se venčali jer smo znali da nikad nećemo biti drugačiji, istakla je Laura

 

 

Laura i Majk Leonard su dve godine u poliamornom braku. Iako se slažu da je komunikacija veoma važna, tajna njihovog uspeha se svodi na to da oboje znaju s kim spavaju.

 

Ovaj zaljubljeni par je u razgovoru za Daily Mail otkrio da je ova vrsta odnosa ojačala njihov brak.

„To što smo poliamorni našu vezu je samo osnažilo, uvek komuniciramo jedno sa drugim. Seks sa drugima nema nikakve veze s ‘varanjem’, jednostavno oboma je potreban više od jednog partnera kako bismo zadovoljili svoje potrebe“, kazala je Majkova supruga.

 

 

Ona je objasnila da su povremeno ljubomorni jedno na drugo, te da je to sasvim normalno.

Laura i Majk imaju i određena pravila svog odnosa. Svoje druge partnere nikada ne dovode kući, a razlog je njihov petogodišnji sin.

„Izlasci sa drugim muškarcima je deo onoga što ja jesam i zato znam da ću uvek biti poliamorna. Majk i ja smo se venčali jer smo znali da nikad nećemo biti drugačiji“, istakla je.

 

 

Laura je otkrila da u situacijama kada ne može da pronađe muškarca za sastanak, koristi stranice za upoznavanje:

!Imala sam oko deset partnera otkad sam u braku, a obično odlazim na dva do četiri sastanka mesečno. Majk takođe ide na sastanke sa ženama i o seksualnim partnerima otvoreno pričamo, iako smo u braku.“

Foto Shutterstock
Izvor/Autor Stil.Kurir
Komentara
Očitavanje..