Unapređeni tretmani lica koji će vas oduševiti

Svedoci smo da je ubrzan globalni tehnološki  razvoj poslednjih godina izazvao u medicini i estetskoj medicini pojavu novih i visoko efikasnih metoda koje se bave rešavanjem različitih problema sa kožom. Unapređeni tretmani lica bitno su skratili i učinili jednostavnijim procese tretiranja kože, a u isto vreme efikasnost novih metoda daleko je veća, a efekat dugotrajniji u odnosu na stare tretmane.

Ako i vi želite zdravu, blistavu i besprekornu kožu, pročitajte kakve to prednosti donose unapređeni tretmani lica i koja metoda, analizirajući probleme i stanje kože, u vašem slučaju daje najbolji rezultat. Da li će vam pomoći dijamantski piling, Dermapen tretman, mezoterapija ili unapređena mezoterapija bez igle, utvrdiće lekar nakon pregleda, a način, učestalost i trajanje lečenja i tretiranja kožnih problema prilagodiće vašoj koži radi ostvarivanja najboljih rezultata. 

Dijamantski piling – dijamantska mikrodermoabrazija  

Poznato je da su savremeni tretmani lica nekoliko godina unazad veoma traženi, a jedan od traženijih svakako je dijamantski piling. Dijamantska mikrodermoabrazija je izuzetno je efikasan piling,  idealan za probleme kože kao što su:

  • pojava bora 
  • proširene pore 
  • mitiseri i površinske fleke

Ovo su najčešći problemi sa kožom kod velikog broja pacijenata.

Dijamantski piling, učiniće vaš ten ujednačenim a vašu kožu blistavom, a često je preporučen  kao dopunski tretman mnogim savremenim metodama, kao što su su mezoterapija i unapređena mezoterapija bez igle, zato što uklanja prvi, orožali sloj kože što svakom tretmanu podiže efikasnost.

Ovo je dubinski piling tokom kojeg se mehanički uklanja površinski sloj kože i mrtvih ćelija, a vrši se dijamantskim pločicama i česticama na vakum podlozi. Efekat tretmana bukvalno je vidljiv odmah, a preporučuje se svima sa beživotnom, sivom i grubom kožom.

Dijamantski piling dokazano poboljšava teksturu i tonus kože, umanjuje bore, fleke i pore, vrši stimulaciju stvaranja elastina i kolagena i kao krajnji rezultat ima jedru, blistavu i zategnutu kožu lica.

Rešenje za mnoge probleme sa kožom – Mezoterapija – Dermapen tretman

Mezoterapija, je veoma efikasan metod za rešavanje velikog broja kožnih problema. Često se ubraja u najsavremenije metode kada su u pitanju tretmani lica, a u stvari se u medicini, za terapiju bola, upotrebljava već više od pola veka. 

Ovaj medicinsko-estetski tretman sastoji se od ubrizgavanja lekovitih supstanci sa aktivnim elementima pod kožu, u epiderm i derm, malim i tankim iglama, što rezultira direktnom stimulacijom ćelijske aktivnosti, ishranom tkiva, popunjavanjem bora i podizanjem tonusa kože. 

Ovi specijalni tretmani lica su individualno određeni, pa se količine vitamina, minerala i aminokiselina dozivaju u zavisnosti od stanja vaše kože.

Mezoterapija je dokazano efikasna kod prevencije i uklanjanja postojećih bora, uklanjanja staračkih fleka i pega od sunca, i kao tretman akni i problematične kože.

Unapređena mezoterapija je poseban, unapređen anti age Dermapen tretman lica, metod u kom se specijalnim uređajem koji je nalik na olovku, aktivni kokteli sa hijaluronskom kiselinom, vitaminima i kolagenom ravnomerno ubrizgavaju u dublje slojeve kože, koji se ne mogu hraniti i hidrirati kremom ili serumom. 

Ovo je uređaj izrađen od nerđajućeg čelika koji ima glavu sa 1300 malih i izuzetno tankih iglica, sa mogućnošću podešavanja dubine i ugla prodora, a efekti su najsličniji laseru: tretman je bezbedan i bezbolan, koža je nakon nekoliko dana zategnuta, hidrirana, sveža i zdrava , krajnji efekti dugo traju i vidljivi su nakon par nedelja.

Mezoterapija bez igle – virtuelna mezoterapija

Ova bezbolna i bezbedna metoda klinički je testirana. Mezoterapija bez igle sprovodi  se mezoporacijom, koja obezbeđuje dubok i brz prodor aktivnih supstanci pod kožu i potkožno tkivo, upotrebom pulsne struje. 

Tretman prouzrokuje elektromagnetno polje i otvaranje kanala u lipidnom sloju (mezopore), što rezultuje transdermalnim dejstvom – u derm preko kože prodiru aktivne supstance.

Mezoterapija bez igle savršeno je rešenje kod problema crvenila kože, kod zatezanja i liftinga, za dubinsku hidrataciju i uspostavljanje tonusa, eliminaciju bora i usporavanje starenja, podmlađivanje i zatezanje kože. Kada se kombinuje sa ostalim savremenim tretmanima lica postižu se fantastični rezultati sa dugotrajnim efektom.

Ovi savremeni, unapređeni tretmani učiniće vašu kožu jednostavno besprekornom i kao gumicom obrisati probleme i godine sa vašeg lica.

Komentara
Očitavanje..