Pre oko nedelju dana spetljala sam se sa jednim tipom. Upoznali smo se na Fejsbuku što je samo po sebi signal za uzbunu, ali nešto mi se kod njega dopalo. Ima 28 godina, dobar posao asistenta na prestižnom fakultetu i lepo izgleda. Inače ne koristim društvene mreže za te stvari, ali provela sam odmor kod bake i tetke na selu, pa sam se dosađivala.

Pristala sam da se vidim sa Šonom zato što sam mu verovala. Kada smo se videli prvi put, pao je samo oralni seks. Ujutro me je odveo na doručak, uveče me zvao i od tada smo stalno na vezi. Čak se i danas dopisujemo.

Međutim, pet dana nakon što sam imala taj oralni seks sa Šonom, grlo je počelo da me boli. Na krajnicima su mi se stvarali ogromni beli gnojni čepovi, i strašno su me boleli. Sedam dana nakon tog susreta, baka me je odvela u bolnicu da se testiram na streptokoke, pa na mononukleozu. Ništa od toga nisam imala. Zadah mi je bio toliko užasan da je i lekarka oklevala da mi se približi.

Pitala me je da li imam oralni seks, na šta sam odgovorila potvrdno, kao i da sam ga imala pre nedelju dana. Rekla mi je da sumnja da imam hlamidiju ili gonoreju na grlu. Slatko sam se nasmejala na to.

Ja sam poznati hipohondar, a u skladu sa tim brinem i o polno prenosivim bolestima. Opsesivno dezinfikujem donji veš i redovno idem kod ginekologa. Nikad mi na kraj pameti nije bilo da ću infekciju dobiti u grlu.

Kako sam do sada mislila, šanse da dobijete polno prenosivu bolest na grlu su izuzetno male. Uslovi su da ste imali oralni seks sa zaraženim partnerom i da je on ejakulirao u vaša usta. Ja to nikada nisam dozvoljavala svojim partnerima. Ipak, upravo mi se dogodilo to da imam gonoreju na grlu.

Baki, naravno, nisam rekla o čemu se radi. Rekla sam joj da imam gnojnu anginu. Sada prezirem sebe jer sam dozvolila da moje grlo bude rasadnik za bakterije nekog levog tipa, a sada razmišljam kako da mu to saopštim. Rešila sam da mu kažem da želim da me izvede na večeru u neki jako fin restoran. Kada završimo i on plati račun, pitaću da ga li i njemu iz penisa izlazi odvratan žuti gnoj. Mislim da je to vrlo uljudo s moje strane.

Svesna sam da i sama snosim dobar deo krivice za to što mi se desilo. Da, možda je malo njegove semene tečnosti došlo do mog grla, ali sama sam rešila da stavim njegov penis u usta. U suštini, sve ovo ima i dobru stranu. Tolike godine sam provela strahujući od polno prenosivih bolesti, da bih sada shvatila da posledice nisu toliko strašne. Za većinu ljudi, one su kraj neobaveznog seksa. Za mene, ovo je tek početak.

(thoughtcatalog.com)

T.G.