Uvećajte usne na četiri sata (VIDEO)

Kada je vide, svi je pitaju da li je „išla pod iglu“, a evo šta je uradila.

Jutjub blogerka  na svom veoma popularnom kanalu daje izvanredne savete, trikove i cake koji vam mogu pomoći svakodnevno. Ovog puta dala je detaljan postupak kako da uvećate usne na četiri sata. Kako biste to postigli, treba da uradite sledeće:

Piling usana – uzmite četkicu za zube i istrljajte temeljno usne. Na ovaj način ćete izazvati prokrvljenost usana, poboljšati cirkulaciju. To je neophodno za početak.

Vazelin – onaj koji ima da se kupi u apoteci. Uzmite ga i stavite jednu kašičicu u malu posudu.

Cimet – najbolje bi bilo da bude koncentrat cimeta, odnosno kapsula ili ulje. To pomešajte sa vazelinom.

Dobro izmešajte ta dva sastojka i nanesite mešavinu na usme. Ostavite da odstoji oko pola minuta, ali možete da ostavite da stoji koliko god dugo želite. Nakon toga skinite sa maramicom ili peškirićem.

Usisavanje – ovo morate veoma paćljivo da uradite, kako ne biste povredili sebe. Ne smete preći granicu usana, jer možete da imate modrice i fleke po koži. Dakle, uzmite posudicu u koju vaše usne mogu da stanu lepo kada ih skupite malo. Potom napravite vakum tako što ćete da usisavate vazduh iz posudice.

Šminka – nakon što su vam usle nabrekle, šminkom možete dodati još malo efekta uvećanih usana. Olovkom precizno oivičite usne, a potom stavite ruž slične boje. Zatim nanesite tečni ruž ili sjaj svetlije boje na sredinu gornje i donje usne.

Dok to radite, možda će vam biti lakše da gledate snimak i vidite kako to postupno Rejčel radi:

POGLEDAJTE VIDEO

Komentara
Očitavanje..