Uz ove trikove podbradak nestaje kao rukom odnesen. Bukvalno!

Podbradak žene ne podnose, a imaju i dobar razlog za to.

Čini da izgledamo starije i zapušteno. Ipak, ako budete uporne možete da ga eliminište. Nekoliko minuta dnevno i vaše lice će sinuti. Probajte!

Evo četiri izuzetno efikasne vežbice koje će vam pomoći da izbegnete stvaranje podbratka ili da smanjite već postojeći. Naša koleginica Ljiljana Perović pokazala je da vam za ove vežbe nije potrebna sportska oprema niti rad sa trenerom, pa nemate nikakav izgovor da se ne potrudite.

Radite ih dva do tri puta dnevno, jer ćete jedino upornošću doći do željenog rezultata. Vežbice su jednostavne, ne oduzimaju mnogo vremena, a ukoliko budete istrajni, efekat neće izostati.

Poljubite plafon


Što više možete zabacite glavu unazad, gledajte uvis i napućite usne kao da želite da poljubite plafon. U tom položaju brojte do pet, pa spustite glavu i vežbu ponovite barem pet puta.

Gurajte dlanove


Stavite šake isprepletenih prstiju na čelo, a onda se čelom oslonite na dlanove i gurajte unapred što jače možete. Dok brojite do pet, osetićete kako se vrat zateže. Spustite ruke i ponovite vežbu pet puta.

Smejte se široko i glasno


Širom otvarajte i zatvarajte usta, kao da želite da se nasmejete i istovremeno izgovorite „A“. I ovu vežbu na isti način i u istom trajanju ponavljajte više puta, kao i prethodne dve.

Bradom dotaknite rame


Ispravite leđa, istegnite vrat, glavu držite uspravno i gledajte ispred sebe. Visoko uzdignutu glavu lagano okrenite ka ramenu, kao da pokušavate bradom da ga dotaknete. Zadržite taj položaj brojeći do pet, a onda isto uradite na drugu stranu.

 

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije