UZMITE STVAR U SVOJE RUKE: Muškarci vole kad smo DOMINANTNE, uradite mu ovo i izludite ga

Ne može da odoli ovome – provereno.

Kada je u pitanju preuzimanje inicijative u krevetu, mišljenja su podeljena. U većini slučajeva muškarci su ti koji odrade više posla ali zašto baš uvek mora da bude tako? Sigurno da se nijedan od njih neće buniti ako vi s vremena na vreme budete dominantne. Zapravo, misliće da je to najbolje što ste mogle da uradite i bićete mu još više seksi.

Postoje neki trikovi kojima se žene oduvek služe prilikom zavođenja poput seksi veša ili plesa ali ima i onih konkretnijih koji će učiniti vaš seks mnogo strastvenijim i uzbudljivijim. Kada je sva kontrola u vašim rukama osećaćete se moćno, seksi i poželjno a koja žena ne voli taj osećaj?


Ogledalo iznad/pored kreveta

Iako na prvu loptu možda zvuči previše izlizano ili kao ideja iz filmova za odrasle, ovaj trik je zaista genijalan i radi neverovatnu stvar. Kako su muškarci pre svega vizuelna bića za njih nema lepšeg prizora od golog ženskog tela u zanosu. S obzirom da vas ne može videti celu u svakoj pozi ogledalo je sjajna ideja. Moćiće da vidi vaše telo ali i izraz lica koji njima toliko znači. Takođe će i vama biti zanimljivo jer ste se sigurno nekada zapitale kako izgledate u kojoj pozi.

Štikle u krevetu su „must have“

Već znamo da muškarci obožavaju visoke štikle i to kako naše telo u njima izgleda, pa zašto da ih nosite samo na posao ili u izlazak kada jedna tako jednostavna stvar, koju svaka od nas ima, može od običnog seksa da napravi pravi vatromet.


Masturbirajte pred njim

Ok, mnogim ženama je i sama pomisao na ovako nešto nezamisliva jer se stide. S druge strane, nema koji muškarac ne mašta o ovome. Sve što treba da uradite jeste da se opsutite i kažete sebi da radite najnormalniju stvar na svetu a ako imate poverenja u svog partnera poslednje što bi trebalo jeste da se stidite bilo čega. Naročito kada znate da je njemu to tako seksi. Još jedna dobra strana je ta što ćete mu omogućiti da shvati kako vi to radite pa će i on znati kako funkcioniše vaše telo.

Snimajte se

Koliko je slično triku sa ogledalom toliko je i različito. Kada pogledate snimak znaćete i kako izgledate u kojim situacijama ali i da li nešto želite da ispravite ili poboljšate. Takođe, imaće snimak vašeg seksa koji će moći da pogleda i da se zabavi kad god poželi, što je sjajno.

Čokolada, šlag ili sladoled

Hrana i seks su oduvek išli zajedno kod onih koji zaista znaju da uživaju. Slatkiši su odličan afrodizijak a kada mu kažete da poliže čokoladu sa vašeg stomaka, guze ili nekog trećeg mesta videćete koliko će ga to uzbuditi.


Kostimirajte se

I pritom ne mislim na potpuno kostimiranje kao za maskembal, dovoljno je da stavite npr. samo periku i da glumite nekog drugog. Igranje uloga može toliko da nas ponese da zaista na trenutak pomislimo da smo neko drugi i da se maksimalno opustimo i uradimo stvari na koje možda nismo ni pomišljale da možemo.

Komentara
Očitavanje..