Vaša muka, naš savet: Šta da radite kada mu je mali?

Šta da radite kad vaš partner ima premali penis? Ili je vaša vagina prevelika za njegov penis! Što može da se desi posle rođenja deteta ili, jednostavno, genetski. Nepodudaranje u veličini ove sorte, gde je njegov penis premali ili vaša vagina prevelika, može da bude vrlo neprijatno za obe strane, ali svakako može da se reši na obostrano zadovoljstvo, podmetanjem nekih pomoćnih jastuka, adekvatnim pozama i vežbama.
Ona
U tom slučaju, preporučuje se da žena radi Kegelove vežbe. Radite vežbe u serijama i ponavljajte bar tri puta dnevno. Stisnite čvrsto vaginalne mišiće, zadržite tri sekunde, potom opustite. Ponavljajte 20 puta u toku jedne serije. Radite tri serije dnevno. Nakon tri nedelje, trebaloo bi da primetite značajnu razliku.
Gledajte da imate orgazam bez penetracije, pre nego što vaš partner penetrira u vas. Sam snošaj ne mora da bude glavni događaj vašeg seksualnog odnosa.
On
Zauzmite pravi stav. Imajte na umu da se žene ne zaljubljuju u penise, već u muškarca za koga je taj penis pričvršćen.
Stavite dva jastuka ispod njene zadnjice, kada je ona pod vama. Najbolje bi bilo da vaša partnerka ne podiže noge, već da leži ravno, sa spuštenim nogama, tako da vaše noge budu na njenim.
Glavna poza
Ona leži na leđima, sa nogama postavljenim preko njegovih ramena, sužavajući na taj način svoj vaginalni kanal i dozvoljavajući svom partneru da duboko prodre u nju.
Ona kleči na sve četiri, dok on prodire u nju otpozadi.
Ona leži na leđima, sa kolenima priljubljenim uz svoje grudi. On penetrira u nju odozgo, dok su njena stopala na njegovim ramenima.

69318_sex-shutterstock-198548336_630x0

ŠTA DA RADITE AKO JE NJEGOV PENIS PREVIŠE TANAK?
Ona leži na svom stomaku, on penetrira u nju otpozadi, dok ona čvrsto stiska svoje noge jednu uz drugu. Držeći svoje noge čvrsto priljubljene jednu uz drugu i sve mišiće čvrsto stisnute, suziće njen vaginalni otvor, tako da će njegov penis istog trenutka izgledati veći nego što jeste.

ŠTA DA RADITE AKO JE ON PREVIŠE VISOK?
Skočite na njega! Vi ste na njemu sve vreme, tako je najbolje.

ŠTA DA RADITE KADA JE ON PREVIŠE NIZAK?
On stoji, dok ona sedi na ivici stola ili stolice, zatim ona opkoračuje njegove kukove, dok se drži za njegova ramena.

ŠTA DA RADITE KADA JE ON PREVIŠE DEBEO?
Ponovo, ona je na njemu, odgore ili on sedi na stolici ili fotelji, ona ga opkoračava i sedi na njemu.

Žena

Komentara
Očitavanje..