VELIČINA JE IPAK BITNA: Koliko minuta i KAKAV pen*s je zaista ženama potreban da dožive orgazam?

Ovo svaka žena mora da zna. 

Ženski orgazam je oduvek detaljno proučavana tema o kojoj se i dalje ne zna sve.

Teorija ima mnogo, kao i „uputstava“ šta da radite vi, šta vaš partner i koji je najlakši naćin stići do vrhunca. Ipak, sada su naučnici došli i do famozne brojke koja nam kazuje koliko je tačno minuta potrebno prosečnoj ženi da doživi orgazam.

Ljubavni par

Foto: Profimedia/ilustracija 

Odgovor je 30. Ali, kako kada muškarci uglavnom ne mogu da izdrže toliko dugo? 

Ne bi bilo loše da pokušate uz ova četiri koraka:

Rešite problem prerane ejakulacije

To ćete najlakše postići tako što ćete više vremena posvetiti predigri i koristićete kondom. Na taj način ćete se i vi i partner opustiti pa su i mnogo veće šanse da doživite orgazam.

Seksi poza

Foto: Profimedia

Veličina je (ipak) bitna

Oduvek se polemisalo o tome da li od veličine penisa zavisi i ženski orgazam. I dok su pojedini tvrdili da su isključivo centimetri zaslužni za zadovoljstvo žene, drugi su se oštro borili da dokažu da „nije bitna veličina već tehnika“. Ipak, žene koje su imale seks sa muškarcima obdarenijim od proseka kažu da je seks sa njima svakako bio prijatniji kao i da su doživljavale više orgazama samo sa obdarenim muškarcima.

Koliko minuta, ali zaista?

Naravno da je svaka žena posebna i da ovakve stvari ne mogu da se generalizuju. Jednoj ženi je potrebna čitava večnost dok druga može doživeti orgazam nakon nekoliko minuta. E, u tome izgleda i jeste stvar! U ovu drugu grupu spadaju one žene koje su samouverene i koje ne sumnjaju u ljubav svog partnera. U teoriji, žene za sat vremena seksa mogu da dožive čak 12 orgazama.

Seks u kadi

Foto: Profimedia

I žene su vizuelna bića

Iako postoji uvreženo mišljenje da su muškarci vizuelni tip mnogo više nego žene, i žene se i te kako mogu uzbuditi dok gledaju porno filmove ili časopise.

Komentara
Očitavanje..