VELIKO OLAKŠANJE: Evo zašto SLOBODNO možete jesti više tokom onih dana, ali i KOLIKO!

Foto: Profimedia
0 5,546

Skoro svakoj ženi se događa isto tokom dana, pred sam menstrualni ciklus. Uvek povećana želja za hranom, glad i obično vam se jedu namirnice koje su inače zabranjene.

Ukoliko ste se pitale zašto je to tako, znajte da nije greh, ako telo nagradite tokom ovih dana i uzmete sve ono što vam se traži.

Tri greške u šminkanju koje mnoge devojke prave, a kvari im CEO izgled!

Hrana

Hrana
Foto: Profimedia

Istraživanja koja su vršena upravo na ovu temu pokazala su da je ova tvrdnja tačna i da možete na se opustite.

JESTE LI ČULI ZA SNEŽNOG ANĐELA? Ova SE*S POZA garantuje ESKPLOZIVNI VATROMET u krevetu! (FOTO)

Naučnici su dokazali da je ženama u nedelji pred ciklus potreban veći unos za 300 kalorija po danu.  Menstrualni ciklus ubrzava rad vašeg metaboličkog sistema pa tako u nedelji pred ciklus vaše telo zaista sagoreva više kalorija nego što to čini ostalim danima tokom meseca.

Kako metabolizam brže radi, osećaj gladi se povećava, a samim tim i ona nekontrolisana glad koju osećate. Kako ne biste narušili liniju tokom ovih dana potrudite se da pametno birate namirnice kojima ćete umiriti glad.

MUKA VAM JE OD LJUBAVNIH VEZA? Sve vas nervira i guši? Evo kako da OTKRIJETE da li je VREME za PAUZU…

hrana

hrana
Foto: Profimedia

Dakle slobodno jedite, ali neka se vaša hrana bazira na zdravim namirnicama. Jede vam se slatko, uzmite tamnu čokoladu, sušene smokve, neki niskokalorični keks. Kada osetite nalet gladi, umesto masne ulične hrane, priuštite sebi nešto kvalitetno i ne brinite o količini.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..