ZA ČISTU I ZDRAVU VAGINU: Ovo svaka žena MORA da uradi posle menstruacije!

Vaginalna detoksikacija je sve popularnija u svetu.

Parenje vagine u kineskoj medicini se sprovodi kako bi došlo do širenja krvnih sudova, bolje cirkulacije, a time i veće prokrvljenosti u tkivu te do opuštanja mišića dna karlice.

Šta treba da znate o parenju vagine?

Najbolje vreme za parenje je nakon menstruacije. Morate da izbegnete vaginalno parenje i ako sumnjate da ste trudne. Morate se pariti između 20 i 45 minuta te pri tom paziti da izvor pare nije preblizu vagine kako ne bi došlo do opekotina.

vagina
Takođe je izuzetno bitno da znate dovoljno o biljkama na kojima ćete se pariti. Najbolji izbor bilja za parenje genitalnog područja:

Ruzmarin, lavanda, origano, bosiljak, neven, ruža, kamilica.

Kako napraviti vodu za paru?

Prokuvajte dve, tri litre vode i dodaj osušeno bilje po svom izboru. Stavi jednu šoljicu bilja u vodu. Ako koristite sveže bilje utrostručite količinu jer sušeno bilje ima veću koncentraciju od svežeg.

ruzine-latice
Neka bilje ključa zajedno s vodom deset minuta i potom pusti da odstoji pet minuta. Zatim sipajte to bilje u posudu i opkoračite je te se smestite što udobnije možete. Oko struku omotajte peškir ili ćebe i napravite šator, tako da para ne izlazi iz njega.

Parite vaginalno područje od 20 do 30 minuta. Potpuno je normalno ako nakon parenja osetite grčeve i imate pojačan iscedak naročito ako to radite prvi put. To je znak da se vagina čisti.

SD

Komentara
Očitavanje..