ZA ČISTU I ZDRAVU VAGINU: Ovo svaka žena MORA da uradi posle menstruacije!

Vaginalna detoksikacija je sve popularnija u svetu.

Parenje vagine u kineskoj medicini se sprovodi kako bi došlo do širenja krvnih sudova, bolje cirkulacije, a time i veće prokrvljenosti u tkivu te do opuštanja mišića dna karlice.

Šta treba da znate o parenju vagine?

Najbolje vreme za parenje je nakon menstruacije. Morate da izbegnete vaginalno parenje i ako sumnjate da ste trudne. Morate se pariti između 20 i 45 minuta te pri tom paziti da izvor pare nije preblizu vagine kako ne bi došlo do opekotina.

vagina
Takođe je izuzetno bitno da znate dovoljno o biljkama na kojima ćete se pariti. Najbolji izbor bilja za parenje genitalnog područja:

Ruzmarin, lavanda, origano, bosiljak, neven, ruža, kamilica.

Kako napraviti vodu za paru?

Prokuvajte dve, tri litre vode i dodaj osušeno bilje po svom izboru. Stavi jednu šoljicu bilja u vodu. Ako koristite sveže bilje utrostručite količinu jer sušeno bilje ima veću koncentraciju od svežeg.

ruzine-latice
Neka bilje ključa zajedno s vodom deset minuta i potom pusti da odstoji pet minuta. Zatim sipajte to bilje u posudu i opkoračite je te se smestite što udobnije možete. Oko struku omotajte peškir ili ćebe i napravite šator, tako da para ne izlazi iz njega.

Parite vaginalno područje od 20 do 30 minuta. Potpuno je normalno ako nakon parenja osetite grčeve i imate pojačan iscedak naročito ako to radite prvi put. To je znak da se vagina čisti.

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije