Zabrana za plus sajz lepoticu: Da li i vi podržavate ovakvu odluku?

Ona je plus sajz manekenka koja je želela da ohrabri žene da prihvate svoje telo, ali se najvećoj društvenoj mreži na svetu to nije dopalo!

Model Melinda Pariš (32) je u petak na Fejsbuku postavila video uživo u kome je pričala o svojoj borbi sa kilogramima. Kada je pokušala da plati reklamu za njega kako bi doprla do većeg broja ljudi, odbijena je.

– Samo sam želela da se otvorim i iskreno popričam sa ljudima. Mislim da većina prolazi kroz tu borbu prihvatanja svog tela u izolaciji pa sam htela da uživo sa većim brojem ljudi poprićam o tome – govori ona za medije.
Ona je u tom snimku, između ostalog, poručila da ne moramo da budemo mršavi kako bi nam život imao smisla i kako bismo ostvarili snove.

– Budući da sam žena čiji se stav zanemarivao zbog izgleda, želim da ohrabrim one koji su u sličnoj situaciji – objašnjava ona, dodajući da je bila neprijatno iznenađena kada joj je reklama odbijena.

– Mislila sam da je problem u nekom od komentara. Stvarno sam se trudila da vidim šta je tu toliko uvredljivo. Poslala sam poruku Fejsbuku i konačno dobila odgovor – smatrali su da je moj video uvredljiv jer se radi o „osetljivoj temi“ i rekli su mi da oni ne žele da promovišu postove o promeni tela jer bi to moglo da „uznemiri ljude – objašnjava Melinda.

Ironija je u tome što su joj se svi gledaoci zahvalili što je podelila iskustvo sa njima i rekli im da im je ulila dozu samopouzdanja.
Nakon što je njena priča došla do medija, Fejsbuk joj je bez ikakvog objašnjenja dozvolio da plati reklamu za svoj snimak.

(people.com)Žena

Komentara
Očitavanje..