ZA NAMA JE NAJBOLJE IZDANJE SERBIA FASHION WEEK-A IKADA: Rekordna poseta od 30000 ljudi!

Reakcije publike iz cele Evrope, novinara iz naše zemlje i sa svih strana sveta, kao i samih dizajnera koji su došli čak iz Argentine, Kameruna, Amerike, bile su sjajne.

Serbia Fashion Week, jedina licencirana Nedelja mode u Srbiji, beleži najekspanzivniji rast posetilaca i učesnika u Evropi. Od osnivanja pre tri godine, kada ga je posetilo 2500 ljudi, do novembarskog izdanja koje je za nama koji je zabeležio posetu od više od 30000 ljudi, što je rast od više od 1000%. Reakcije publike iz cele Evrope, novinara iz naše zemlje i sa svih strana sveta, kao i samih dizajnera koji su došli čak iz Argentine, Kameruna, Amerike, bile su sjajne, dok su se svi složili oko jednog – za nama je najbolje izdanje Serbia Fashion Week-a.

Iz prvih redova, sinoćne revije pomno su pratili Anna Fendi, jedna od najvećih modnih imena sveta, voditeljka i spisateljica Jelena Bačić Alimpić, voditeljka Hana Hadžiavdagić, glumica Ljiljana Blagojević i dizajnerka Milica Tričković koja je bila u pratnji svog zaštitnog lica Ane Minkić, učesnice srpskog Top Modela.

anna_fendi_serbia_fashion_week
Anna Fendi je oduševila sve svojim prisustvom a bila je i vrlo raspoložena da priča o svemu pa je podelila svoje utiske o Srbiji.

Pre svega,čestitam ovom divnom gradu što će 2021. postati Evropska prestonica kulture. Oduševljena sam mladima u Srbiji, njihovim entuzijazmom i žarom. Manifestacija kao što je Serbia Fashion Week na najlepši način promoviše kulturu i mlade. Ovde sam između ostalog i zbog predstavljanja vina, a kod nas, Italijana, i hrana i vino predstavljaju veliki deo kulture. Impresionirana sam ovom manifestacijom i smelošću da se napravi događaj ove veličine nakon samo nekoliko godina postojanja. Iznenađena sam što je moda ovde toliko razvijena i popularna. Serbia Fashion Week zbog svega ovoga ima zaista svetlu budućnost – rekla je ona.

Poslednje revijalno veče svoje kolekcije prikazali su mnogobrojni domaći i strani dizajneri poput Milice Lazarević,

Natalije Zlodyreve, Dušica Županjac, Mirjana Vujčić, Suzana Perić, Marija Šabić.

Poslednje veče Serbia Fashion Weeka rezervisano je za svečanu dodelu nagrada –Serbia Fashion Awards. 13. novembra u Ambasadi Francuske biće dodeljene nagrade za najboljeg mladog dizajnera, najboljeg muškog modela, najboljeg ženskog modela, najbolju žensku kolekciju, najbolju mušku kolekciju, nagrada za životno delo i mnoge druge. Posetioce Serbia Fashion Awards-a očekuje odlična zabava i jedno veoma glamurnozno veče.

Komentara
Očitavanje..