Zašto neke žene preferiraju “piletinu”

MLAĐE SLAĐE

Muško-ženski odnosi koji odstupaju od uobičajenih često su tabu tema i ljudi o njima nerado govore.

 

Starije žene i mlađi muškarci još uvek privlače radoznale poglede prolaznika izazivajući podozrenje.

Međutim, to ne znači da su takve veze lošije od bilo kojih drugih na koje smo navikli.

Tradicionalno, očekuje se i podrazumeva da muškarac bude ako ne stariji, onda bar približnih godina kao njegova partnerka. Šta se dešava ako je žena ta koja je znatno starija od svog izabranika? Ne dešava se ništa posebno. Takva veza, baš kao i bilo koja druga, ima svoje uspone i padove, ali to ima veze sa nekih drugim stvarima, a ne sa njihovim godinama.

Nekim ženama osuda okoline zbog veze sa mlađim muškarcem ne predstavlja problem. Sa druge strane su one koje nemaju podršku porodice i prijatelja, pa ih to frustrira i čini nesrećnim. Bez obzira na to koliko im veza sa mlađim partnerom prija, potajno pate zbog neodobravanja svog okruženja.

Zbog čega neke dame vole da izlaze sa znatno mlađim muškarcima? Razloga ima mnogo, a o nekima su žene govorile anonimno. Ima i onih kojima znatno mlađi partner imponuje i u čijem se prisustvu osećaju ponosno i sigurno.

– Uz mlađeg partnera osećam se seksi i privlačno, što nije slučaj kada sam u vezi sa muškarcem svojih godina.

– U vezi sam s dvadesetogodišnjakom iako imam duplo više godina. Osećam se fantastično jer ne moram da mu pravdam svoje postupke. On me ne opterećuje suvišnim pitanjima koja mi često postavljaju moji vršnjaci.

 

Mlađe partnere biram jer im je stalo do toga kako se osećam. Trude se da budem zadovoljna i ugađaju mi u svakom smislu.

Starije žene smatraju da i mlađi muškarci mogu biti zreli.

Žene koje vole mlađe muškarce slažu se da im odgovara osećaj kontrole koji nemaju kada su sa nekim svojih godina. Mlađim muškarcima ne moraju da se prilagođavaju i takav odnos opisuju kao manje zahtevan. Još jedna od stvari koje utiču na odabir partnera je naravno seks. Mlađi muškarci su, po mišljenju starijih dama, svakako u prednosti u odnosu na one starije. (Pročitaj: Za još bolji užitak: Muzička plejlista za seks)

– Kad god sam bila u vezi sa desetak godina mlađim partnerom, vođenje ljubavi bilo je senzacionalno. Da li je to povezano sa njihovom željom da se dokažu ili sa nečim drugim, zaista ne znam. U svakom slučaju, seks sa mlađim muškarcem zaista je poseban.

Činjenica je da uzrast ne određuje koliko će neko biti brižan i odgovoran. Pri odabiru životnog saputnika, važnije od godina treba da budu njegove osobine.

– Svog muža koji je od mene mlađi 15 godina nikada nisam procenjivala po tome koliko godina ima. Zrelost nije uvek povezana sa brojkama. Neko je zreo sa 25, a neko to neće biti ni sa 50.

Bez obzira na to koji je razlog da neko odabere znatno mlađeg partnera, jedno je sigurno – ljubav je važnija od razlike u godinama.

 

Foto Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije