ZAUSTAVITE INTERNET: Svadbeni video Dajane i Nikole osvojio je region! Skroz smo se naježili…

On nije običan svadbeni fotograf!
On će svaki snimak sa venčanja učiniti pravim umetničkim delom. Baba3Dstudio iz Skoplja specijalizovan je za kreiranje profesionalnih fotografija i video zapisa venčanja i još jednom je bio na visini zadatka, predstavivši dan venčanja ovo dvoje ljudi kao prizor iz bajke.

Glavni glumci ovog videa su Dajana, Makedonka iz Australije i njen dragi Nikola, momak iz Srbije.

Uklopivši prizore Beograda i Ohrida i uz muzičku numeru Ellie Goulding – Still falling for you, kreiran je video, koji ćete morati da pogledate barem dvaput! Video je još lepšim učinila i mladina raskošna venčanica, koju je izradila Jo Sculli, dizajner venčanica za poznate, iz Australije.

Brojni umetnici video produkcije iz čitavog sveta su oduševljeno odali priznanje produkcijskom studiju iz Skoplja. Uz to, događaj je ovog jutra, od strane Svetske agencije za organizaciju i kinematografiju venčanja proglašen za najbolje venčanje meseca septembra 2016. godine.

Venčanje je organizovala agencija M&M Wedding Factory iz Beograda, prva kod nas koja se bavi profesionalnom organizacijom venčanja na otvorenom, ali i raznim neobičnim mestima.

Uživajte:

Predivno! A ko ne bi voleo ovakvu uspomenu sa venčanja?

 

Maja Mihajlović Editor/Likemag
Komentara
Očitavanje..