Želite da probate ANALNI s*ks, ali se plašite BLAMA tamo dole?! Evo kako da budete ČISTI kao suza!

Foto: Profimedia
0 5,755

Ne morate više da brinete!

Analni s*ks veliki je tabu. Mnoge žene ga se groze, muškarci ga priželjkuju, a postoje parovi koji ga redovno praktikuju. Ako i vi poželite da budete jedan od ovih parova, ovo je nešto što morate da znate.

Ovo je pravi savet za žene koje žele da probaju ovu vrstu intimnosti, ali se boje neprijatnosti u vidu nehigijene samog otvora tokom odnosa.

Koji OBLIK NOKTIJU NAJVIŠE PRISTAJE VAŠOJ RUCI! Proverite OVO pre nego što posetite salon (FOTO)

Analno ispiranje je praksa kod ljudi koji redovno upražnjavaju analni s*ks. Ono predstavlja čišćenje analnog otvora pre analne penetracije.

Pet NAČINA da muškarca dovedete do VRHUNCA, a za njega ćete biti BOGINJA!

Šta vam je potrebno?

Najčešće sredstvo za ispiranje je obična voda, mada može se koristiti i fiziološki rastvor. Takođe vam je potrebna i pumpica za analno ispiranje. Na tržištu postoje različiti modeli, pa tako gledajte da izaberete onu čiji nastavci nemaju oštre ivice kojima biste se mogli izgrebati ili povrediti. Najbolji su gumeni, elastični nastavci koji se lagano savijaju ili plastični nastavci oblih ivica.

Žena leži na muškarcu

Foto: Profimedia

Kako i kada da se isperete?

Ispiranje je najbolje uraditi 45 minuta pre odnosa. Kao i kod svega ključ je u umerenosti. Povremeno ispiranje, uz pažljivo korišćenje pumpice, sigurno ne može da vam škodi. Naravno, sa ovom procedurom ne treba preterivati. Rektum ima zaštitni sloj koji štiti sluznicu, kao i “dobre bakterije” koje prirodno žive u crevima i potrebne su za pravilno funkcionisanje organizma. Prečestim ispiranjem možete isprati taj zaštitni sloj, što može imati za posledicu lakše oštećenje sluznice rektuma.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..