ŽENA PRIZNALA DA JE VARALA MUŽA SA KOLEGOM (VIDEO)

Žena je varala muža:  nezadovoljna u odnosu u kom se trenutno nalazi dobila je odgvor stručnjaka koji joj se možda nikako neće dopasti.

Bila sam primorana da priznam svom mužu da sam ga varala jer je žena mog novog partnera pretila da će mi se pojaviti u kući, započela je svoju šokantnu ispovest jedna očajna žena koja je savet za svoj trenutni ljubavni slom zatražila od psihološkinje Drage Savete na britanskom portalu San.

Kako je istakla, sa čovekom sa kojim je otpočela aferu nije imala seksualne odnose, ali da se mnogo zaljubila u njega, kao i on u nju.

– U pitanju je emotivna afera.

Moj ljubavnik je i moj saradnik i oboje smo duboko nezadovoljni našim životom s trenutnim partnerima. Ja imam 32, a moj suprug 33.

Zajedno smo pet godina i imamo sedmomesečnog sina. Moj tajni ljubavnik se prema meni ponašao bolje u protekloj godini nego što je moj partner ikada.

On na sve omunicira sa raznim ženama onlajn i kupuje im poklon kartice za razne proizvode, a kada sam ja to saznala i rekla mu on mi je hladno odgovorio da je to zato što ne dobija ništa od mene – istakla je očajna žena i dodala da je previše iscrpljena brinući o sinu i radeći.

varanje
Pexels

Kako je priznala, zbog svega toga je seks nije zanimao.

Moj partner mi ne pomaže ni finansijski. On menja pelene našem sinu i ponekad ga hrani, ali to je to.

Daje mi svoj deo kirije i odbija da više doprinosi. Kupujem sve za našeg sina – otrila je ona.

Prema njenim rečima, zaposlena je u restoranu u kojoj je njen ljubavnik tek nedavno počeo da radi.

 

Foto FreePik Pexels
Izvor/Autor Srečna
Komentara
Očitavanje..