Kako se muškarac ponaša pre PREVARE!? VIDEO

Obratite pažnju na ovih sedam znakova

Pre nego što vas muškarac prevari, iz njegovog ponašanja možete da „pročitate“ da će to uraditi.

Stalno započinje rasprave

Ako primetite da je vaš partner odjednom nervozniji nego inače, stalno započinje svađe i to zbog stvari koje ranije uopšte nisu bile tema rasprave među vama, otvorite oči.

Stručnjaci kažu da je pre prevare muškarci ovako ponašaju nesvesno jer pokušavaju da stvore neprijatnu i lošu atmosferu u vezi, kako bi im bilo lakše da odu.

Stalno nosi telefon sa sobom

Ukoliko partner svuda i uvek nosi telefon sa sobom, izlazi iz prostorije da se javi na telefon ili na sve načine pokušava da se uveri da ne gledate u poruke koje kuca, moguće je da je krivac za to druga žena.

Stvar je logična – ljudi koji nemaju šta da kriju i ne pokušavaju ništa da sakriju!

Više nemate odnose ili su ređi nego ranije

Seks svakako nije najvažniji deo veze, ali pokazuje nivo povezanosti i intimnosti partnera.

Pa, ako ste imali sjajan i redovan seks, a sada jedva da imate odnose ili vam je krajnje dosadno u krevet, to je loš znak. Još gori je znak ukoliko o tome ne razgovarate i ne pokušavate da „popravite“ jer to povećava šanse da će zabavu u krevetu potražiti negde drugde.

Za sve krivi vas

Partner svojim ponašanjem pokušava da vas napravi „ludom“, paranoičnom, tvrdi da mu ne verujete dovoljno, a sve zapravo kako bi ispalo da vi njega napadate i da je on u celoj priči žrtva.

Misteriozan je u vezi sa vremenom koje ne provodite zajedno

Kada vas muškarac voli, on želi da vam ispriča kako je proveo vreme koje ste bili fizički razdvojeni.

Vi ste njegova partnerka i jednostavno želi da vas i na taj način učini delom svog života, ali kada nije sve kako treba među vama, onda će biti tajnovit u vezi sa vremenom koje ne provodite zajedno – neće želeti da vam da nikakve detalje da se ne bi previše upleo u priču i odao ili, još gore, nerviraće ga što mu uopšte postavljate pitanja o tome gde je bio ili šta je radio.

Priznao vam je da je ranije varao u vezama

Jedna od stvari muškarci koji su skloni varanju rade je da pričaju o tome kako su varali svoje ranije partnerke.

Nisu imali hrabrosti da prekinu vezu, pa su varali devojku kako bi ona raskinula i to se uglavnom nije desilo samo jednom. Razlog zašto to muškarci rade je da podsvesno pripremaju teren jer kasnije mogu da kažu „pa, znala si još na početku kakav sam“.

Intuicija vam govori da nešto nije u redu

Verujte svom osećaju jer ako vam deluje da nešto nije u redu među vama, najverovatnije i nije. Razgovarajte sa partnerom otvoreno o tome i pokušajte da rešite problem pre nego što do prevare dođe.

Foto FreePik
Izvor/Autor Infomer
Komentara
Očitavanje..