Znate li da ONA ima 52 godine, a i dalje je prava SEKS BOMBA!

Zovu je “Telo” i to ne bez razloga.

Manekenka El Mekfirson, čini se, nikada nije izgledala zdravije i bolje.

 

Sa pune 52 godine, ima telo na kome bi joj mnoge mlađe lepotice pozavidele. Plavokosa lepotica se uvek hranila zdravo, ali ima i jednu posebnu stavku u njenoj ishrani – alkalna dijeta.

Screenshot at Apr 29 11-10-37

Pod namirnicama u ovoj dijeti ubrojavamo sveže voće, povrće, korenje, orahe i mahunarke. Ovi sastojci pomažu da se kiselina u telu vrati u ravnotežu, a pored toga ova manekenka pije i po 3 litre tečnosti svakodnevno.

Screenshot at Apr 29 11-11-01

 

Iako se celog života hranila zdravo, izbegavajući ugljene hidrate i masnoću, El je otkrila i da se pre nekoliko godina nije osećala najbolje:

 

– Osećala sam se malaksalo. Ispobala sam niz suplemenata, ali ništa nije delovalo. Štagod da sam radila, nisam mogla da se otarasim osećaja da nešto nije u redu. Tada sam upoznala nutricionistu Simon Laubšer, koja mi je objasnila da jedna stvar u mom životu nije izbalanisrana: alkalnost mog tela – rekla je El. Od tada je počela da se hrani drugačije.

Screenshot at Apr 29 11-11-17

Osim što se prebacila na režim alkalne dijete, manekenka trenira i 45 minuta dnevno i otkrila je za javnost koji trik koristi kako bi naterala sebe na svakodnevni trening. Ona na fizičku aktivnost gleda kao na važan poslovni sastanak koji ne sme da propusti i na koji ne sme da zakasni.

 

Koji god da je njen trik, moramo priznati da El zaista izgleda potpuno neverovatno i zaista je za ne poverovati da je ova lepotica u šestoj deceniji života.

Screenshot at Apr 29 11-11-30

 

SD

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije