Znate li da ONA ima 52 godine, a i dalje je prava SEKS BOMBA!

Zovu je “Telo” i to ne bez razloga.

Manekenka El Mekfirson, čini se, nikada nije izgledala zdravije i bolje.

 

Sa pune 52 godine, ima telo na kome bi joj mnoge mlađe lepotice pozavidele. Plavokosa lepotica se uvek hranila zdravo, ali ima i jednu posebnu stavku u njenoj ishrani – alkalna dijeta.

Screenshot at Apr 29 11-10-37

Pod namirnicama u ovoj dijeti ubrojavamo sveže voće, povrće, korenje, orahe i mahunarke. Ovi sastojci pomažu da se kiselina u telu vrati u ravnotežu, a pored toga ova manekenka pije i po 3 litre tečnosti svakodnevno.

Screenshot at Apr 29 11-11-01

 

Iako se celog života hranila zdravo, izbegavajući ugljene hidrate i masnoću, El je otkrila i da se pre nekoliko godina nije osećala najbolje:

 

– Osećala sam se malaksalo. Ispobala sam niz suplemenata, ali ništa nije delovalo. Štagod da sam radila, nisam mogla da se otarasim osećaja da nešto nije u redu. Tada sam upoznala nutricionistu Simon Laubšer, koja mi je objasnila da jedna stvar u mom životu nije izbalanisrana: alkalnost mog tela – rekla je El. Od tada je počela da se hrani drugačije.

Screenshot at Apr 29 11-11-17

Osim što se prebacila na režim alkalne dijete, manekenka trenira i 45 minuta dnevno i otkrila je za javnost koji trik koristi kako bi naterala sebe na svakodnevni trening. Ona na fizičku aktivnost gleda kao na važan poslovni sastanak koji ne sme da propusti i na koji ne sme da zakasni.

 

Koji god da je njen trik, moramo priznati da El zaista izgleda potpuno neverovatno i zaista je za ne poverovati da je ova lepotica u šestoj deceniji života.

Screenshot at Apr 29 11-11-30

 

SD

Komentara
Očitavanje..