10 parfema zbog kojih će svi okrenuti glavu za vama

10 parfema:Mi volimo da zamišljamo parfem kao šlag na torti – taj završni dodir koji spaja vaš izgled. Ne može se poreći da kupovina novog mirisa može biti izazovno iskustvo koje ponekad izazove glavobolju.

Da bi vaša pretraga bila lakša, dobra je ideja da razmišljate o mirisima prema različitim kategorijama – cvetnim, voćnim, drvenim ili čistim – jer većina ljudi urođeno teži jednom od njih. To će vam pomoći da suzite opcije…bar donekle.

Da bismo vam zaista olakšali, uradili smo naporan posao za vas, da bismo izabrali najbolje od najboljih u svakoj od ovih kategorija.

Bez obzira na to da li ste u potrazi za novim prepoznatljivim mirisom ili želite da upotpunite svoju kolekciju parfema, pogledajte naše izbore najboljih parfema za žene u nastavku.

Gucci Bloom

Ovo je klasičan cvetni parfem, ali ne brinite, neće vas podsećati na one starinske sa oporim mirisom. Mešavina jasmina i tuberoze sa Rangunskom puzavicom, južnoindijskom biljkom sa blago puderastom završnicom čini ovaj parfem jedinstvenim. Miris je jak i dugotrajan, bledi polako i postepeno.

 

Maison Francis Kurkdijan Baccarat Rouge 540

Note ambera i kedrovine balansiraju jasmin koji je u prvom planu mirisa, čineći dobro izbalansiran, drveno cvetni parfem. To je sofisticirano i složeno, neočekivano uparivanje koje se lepo uklapa i sigurno će se svideti onima koji vole drvene ili cvetne mirise.

 

Decorte Kiono Yui

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DECORTÉ official (@cosmedecortejp)

Gornje note ovog mirisa su citrusne — limun, mandarina, narandža — ​​zajedno sa dodirom ružičastog bibera, dok su srednje note cvetne. Kombinacija nerolija, cveta narandže i ruže dodaju tu cvetnu aromu, iako početni citrusni efekat, zajedno sa mošusnim suvim puhom, čine ovo izuzetno modernim i svežim mirisom.

A.N. Other WD/2018

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A. N. OTHER (@anotherfragrances)

Stručnjak za mirise Kordelija Smit kaže da je „opsednuta ovim brendom“. Ovo je jedan od njenih trenutnih favorita, rodno neutralna opcija koja kombinuje dodire voća i cveća kako bi zaokružila zemljanije note kardamoma, sandalovine i somota Madagaskara. Bonus bodovi za činjenicu da su svi sastojci koji se koriste čisti i etički proizvedeni.

Jo Malone London Earl Grey & Cucumber Cologne

Najbolji parfem za one koji su u potrazi za svežim, minimalističkim mirisom. Ovaj parfem je direktan, sa naglaskom na čistom i hrskavom krastavcu i bergamotu, nadoknađen najmanjim dodirom mošusa. Osim toga, svi mirisi ovog brenda mogu se lako mešati i upariti, ako već želite da se igrate parfimera.

 

Chloé atelier des fleurs papyrus

Suv, zadimljen i drvenast, vrh papirusa dominira ovde. Ipak, pošto su upotpunjeni dodirima svežih i zelenih nota, rezultat nije previše težak, već dovoljno lagan da se nosi čak i tokom dana.

Burberry Her Eau De Parfum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fragrantica (@fragranticaofficial)

Crna ribizla, malina i borovnica čine gornje note ovog voćnog gurmanskog mirisa, koji vas pogađaju slatkoćom. Cvetni jasmin i ljubičica ga održavaju ženstvenim i koketnim, ali, kao i svi Barberi mirisi, i dalje ima dašak ambera i mošusa.

 

Juliette has a gun not a perfume

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Juliette has a gun (@juliettehasagun)

Ime zaista sve govori. Ovaj parfem je formulisan potpuno drugačije od bilo kog drugog parfema, osiguravajući da miriše kao nijedan drugi parfem i sigurno će zadovoljiti čak i one koji ne vole da nose mirise. Umesto da ima gornje, srednje i donje note, napravljen je od samo jedne note – cetaloksa, drvenog i zemljanog mirisa koji se obično koristi kao baza u većini mirisa. Teško je objasniti, ali ovo čini parfem koji zaista ne miriše na parfem. To samo čini da mirišete sjajno, a zar to ipak nije krajnji cilj?

 

Le Labo Santal 33 Eau De Parfum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena (@s_milyaa)

Ovo je rodno neutralni must-have. Bogat i drven, kombinuje dimne i drvene akorde sa dodirom začinskog kardamoma za mešavinu koja je zaista opojna i izuzetno nezaboravna.

Maison louis marie perfume oil discovery set

Sve više brendova pravi setove koji sadrže razne mirise i note za svačije želje. To vam daje vam mogućnost da eksperimentišete pre nego što se potpuno posvetite nekom parfemu. Dolazi sa pet najprodavanijih parfemskih ulja brenda, mešavinom različitih drvenih, tropskih i zemljanih mirisa.

Ukratko, ovde zaista nema tačnog ili pogrešnog odgovora. Miris je potpuno lična stvar, tako da je najbolje da pronađete onaj koga se vi ne možete zasititi.

Foto Pexels
Izvor/Autor Zadovoljna
Komentara
Očitavanje..