10 praktičnih ideja za zabavu u dvoje

Ako ste već iskusili “leptiriće u stomaku”, savetujemo Vam kako da ih i dalje zadržite: radite što više zabavnih stvari zajedno i ne dozvolite da Vam nikada i nigde ne bude dosadno
Uživajte u stvarima koje radite zajedno

Ako ste već iskusili “leptiriće u stomaku”, savetujemo Vam kako da ih i dalje zadržite: radite što više zabavnih stvari zajedno i ne dozvolite da Vam nikada i nigde ne bude dosadno.

1. Uživajte u vožnji biciklom

Možete posetiti neku od sjajnih destinacija, gde imaju odlične staze za vožnju biciklom.

2. Izlazak u pozorište – pogledajte komediju

Nema bolje stvari od dobre komedije.Pogledajte šta se daje u pozorištu i otiđite zajedno da se dobro ismejete.

3. Napravite piknik

Kupite ili napravite sendviče, hot-dog, ponesite keksiće, sok, vino i salvete. Odvezite se do obližnjeg izletišta ili pronađite neko mesto na kom se možete malo osamiti. Rasplaite vatricu, rasprostrite ćebe i uživajte u zajedničkim trenucima u prirodi.

4. Raspalite plamen strasti afrodizijacima

Još su stari Grci verovali da određane vrste hrane i pića deluju kao afrodizijaci. Najbolje su se pokazali: smokve, mango, bademi, vanila, med, bosiljak, asparagus i ostrige. Za zaista strastvenu noć predlažemo da ipak odaberete čokoladu u kombinaciji sa jagodama ili bananama.

5. Otiđite na kampovanje

Leto je i vreme je savršeno za šator. Provedite je zajedno. Pronađite neku lepu destinaciju i ostanite ceo vikend. Obavezno na internetu proverite da li ima nešto interesantno da obiđete u okolini.

6. Gledajte stare fotografije

Da li se sećate vremena kada smo redovno prelistavali stare albume? Organizujte nostalgično veče, zavucite se pod ćebe dobro snabdeveni slatkišima i grickalicama i podsetite se svog detinjstva… Ispričajte jedno drugom sve o avanturama i nestašlucima iz mlađih dana.

7. Iskoristite trenutak

Kada ste poslednji put bili potpuno bezbrižni? Zaboravite na vreme i na brige; na kompjuter, radio, TVi mobilni telefon; zaboravite da postoji sutra i iskoristite današnji dan. Naspite čašu vina, zavalite se u sogu i uživajte jedno u drugom. Razmišljajte i pričajte samo o stvarima koje Vas čine raspoloženim. Uživajte!

8. Preuredite svoj stan

Da li Vam je dosadilo što Vaš stan isto izgleda već godinama? Organizujte renoviranje i obojite zajedno zidove ili ih jednostavno dekorišite drugačije – zalepite postere, zajedničke fotografije, okačite nove slike. Možete sa malo novca i da osvežite brzo i lako izgled starog nameštaja.

9. Napravite zabavu od običnog pranja automobila

Vreo sunčan dan možete iskoristiti da operete svoj auto. Verovali ili ne, ovaj dosadni zadatak može za sekund da se pretvori u sjajnu pena-zabavu sa vodom i mehurićima sapunice.

10. Začinite večeri zanimljivim igricama

Tvister, pantomima, pogađanje predmeta ili osoba, Ne ljuti se čoveče, kartanje… Igre nisu zabava namenjena isključivo deci, naročito ukoliko odrasli postavljaju pravila … Igrajte potpuno goli.

izvor :dormeo.rs

Komentara
Očitavanje..