5 LEKCIJA O LEPOTI POZNATIH KOJE SMO NAUČILI U OVOJ GODINI

Niko me nije upozorio da i kosa stari! (FOTO)

Trazicija i promene obeležile su 2021. Ustvari, jedina konstanta je da su svi iskusili i uspone i padove tokom ove lude vožnje kroz čitavu godinu. Ali, za svaki trenutak neizvesnosti, bilo je i tračaka radosti, nade i neophodnog razgovora koji nas je održavao na površini.

Ovo smo posebno osetili među slavnim ličnostima koje su postale otvorenije u svojim izjavama i intervjuima. Mnogi su iskreno progovorili o svojim svakodnevnim stvarima, od priča o terapiji do otkrića o nezi kože. Na ovaj način učili su nas o prirodnoj lepoti kako spolja, tako i iznutra.

Od supermodela (Sindi Kraford, Ešli Grejem) do holivudskih glumica (Kejt Hadon, Dženifer Hadson) sakupili smo najbolje bjuti savete slavnih ličnosti koje su sa nama nesebično delili tokom 2021.godine.

SINDI KRAFORD O NEZI KOSE

Sindi Kraford
foto: Profimedia

Sindi šalje poruku koju je želela da je njoj neko preneo dok je bila mlađa: “Znala sam da će mi koža stariti i da ću dobiti sede u kosi, ali niko me nije upozorio da će mi i sama kosa stariti, te da je neophodno tretirati je drugačije. Zato posebnu pažnju posvećujem skalpu i temenu, masažama i hidrataciji te regije.”

VIKTORIJA I DEJVID BEKAM OTKRIVAJU OMILJEN PROIZVOD

Viktorija Bekam, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Ovaj popularan, bračni par podjednako obožava hidrantnu kremu. “Moj muž ne koristi apsolutno ništa od beauty proizvoda ali bez hidrantne kreme – koju oboje koristimo – ne može da zamisli dan”, izjavila je dizajnerka.

EŠLI GREJEM MAKE UP FILOZOFIJA

Ešli Grejem
foto: Profimedia

„Volim očešljane obrve. Volim popunjene obrve. Volim olovku i prirodnu, ružičastu boju usana. Malo konturisanja. Obojim mladež braon olovkom. Korektor je moj najveći saveznik onih dana kada nisam baš naspavana jer se beba budi za dojenje u 4 ujutru.”

KEJT HADSON OTKRIVA KAKO ODRŽAVA KOŽU HIDRIRANOM

Kejt Hadson
foto: Profimedia

“Pijte vodu i naspavajte se! Kad god mi je koža u lošem stanju, znam da je dehidrirala. Zaista nije toliko važno šta stavljate na kožu ako ne pijete dovoljno vode.”

DŽENIFER HADSON O MULTI-FUNKCIONALNOJ HIDRANTNOJ KREMI

Dženifer Hadson
foto: Profimedia

“Moj omiljeni bjuti proizvod je hidrantna krema, koja je ujedno i krema sa zaštitnim faktorom (SPF). Ne samo da štiti i neguje moju kožu, već je čini laganijom i spremnom za nanošenje makeup-a”

Izvor/Autor Stil.Kurir.rs
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije