Topli napici uz koje ćete uživati tokom praznika

Novogodišnji i božićni praznici su doba godine koje provedemo ušuškani u udobnosti našeg doma u društvu dragih ljudi, a sve manje vremena provodimo napolju. Takođe, ovo je period godine koji tradicionalno podrazumeva okupljanja porodice, prijatelja, kolega, komšija na zajedničkim druženjima. 

Pozovite goste kod vas da uživaju u šolji toplog napitka, kao što je čaj, kafa ili topla čokolada i uživajte u razmeni novogodišnjih poklona, dok napolju provejavaju snežne pahulje. 

Uživajte u različitim ukusima kafe pripremljene uz pomoć aparata za kafu

Kada je reč o tradicionalnim, prazničnim okupljanjima ni jedno od njih ne može proći bez poslužene šolje sa kafom. Mi vam predlažemo da za vreme ovih praznika, umesto tradicionalne, domaće kafe Vaše goste poslužite kafom pripremljenom uz pomoć aparata za kafu. Aparati za kafu, koje viđamo u ugostiteljskim objektima, danas se mogu pronaći u različitim radnjama bele tehnike i prilagođeni su kućnoj upotrebi. 

Ovi aparati za kafu su malih dimenzija, modernog dizajna i boja pa će se sa lakoćom uklopiti u bilo koji stil vaše kuhinje, i ono što je najvažnije, lako se koriste. Aparati za kafu razlikuju se po brojnim karakteristikama a vi birajte onaj koji odgovara vašim potrebama i kafama koje volite da pijete. 

Ono što je sigurno jeste da ćete uz pomoć aparata za kafu vaše goste poslužiti kvalitetnom, toplom kafom koja će ugrejati njihova tela, ali pre svega njihovu dušu jer ste je sa ljubavlju pripremili za njih. 

Zajedno ćete uživati u svakom gutljaju ovog najpopularnijeg pića na planeti za vreme prazničnih dana koji su pred nama. 

Čokoladni ukusi koji će vas ugrejati

Kada je reč o napicima koji će vas ugrejati tokom zimskih, hladnih dana kao odličan izbor pokazala se topla čokolada. Topla čokolada je napitak koji se veoma lako priprema: potreban vam je blender u kome ćete izmiksati velike količine čokolade, bele ili crne u zavisnosti od toga koju više volite, sa šoljom vrelog mleka, i napitak je spreman. 

Klasičnu toplu čokoladu možete obogatiti karamelom, keksom, čokoladnim mrvama, slatkom pavlakom, šlagom ili kikirikijem, a za posluženje birajte šolje sa novogodišnjim, prazničnim motivima. Ne zaboravite da je ukrasite u prazničnom duhu, a nakon toga vam ostaje samo da uživate u napitku, koji obožavaju svi – od najmlađih do onih najstarijih. 

Okupite se uz šolju toplog, zimskog čaja

Čajevi su još jedna vrsta napitka koji rado biramo tokom zimskih meseci. Predstavljaju pravi izbor ukoliko smo u potrazi za nečim što će ugrejati i okrepiti naše telo, za vreme zimskih dana i niskih spoljnih temperatura. Čajevi mogu biti odlično posluženje za vreme prazničnih okupljanja, a vaši gosti će uživati u blagotvornom uticaju čajevana njihovo telo. 

Za vreme praznika birajte takozvane zimske čajeve. Ovi čajevi u svom sastavu najčešće imaju nekoliko različitih biljaka, zbog kojih imaju bogate ukuse, i jake, opojne mirise. Pored toga, kombinacija različitih biljaka predstavlja jak antioksiodant koji će za vreme hladnih dana čuvati vaše goste od gripa i prehlade i jačaće njihov imunitet. 

Želimo vam srećne predstojeće praznike i nadamo se da uživate u ispijanju toplih napitaka sa dragim osobama.

Komentara
Očitavanje..