5 stvari koje on ludo želi da probate u krevetu… već danas!

Večno znatiželjna žena je ono šta muškarce najviše impresionira u krevetu. A muškarci priznaju da nisu previše zainteresovani za ludorije i egzibicije. Oni su jednostavna bića koja žele da se njihove žene iskažu. Sa ovih pet detalja ostavićete ih bez reči!

1. Upalite svetlo

Većina žena brine kako im izgledaju grudi; vidi li on celulit, da li su uopšte privlačne posle toliko godina… Ali muškarci najčešće uopšte ne primjećuju fizičke mane kojim su žene opsednute. Ono na šta će se oni fokusirani jeste kretanje žene u toku seksa. Zato, dozvoli im da vas vide. Cele.

2. Ne izbegavajte oralni seks

Muškarci vole oralni seks. Jedino što vole još više je – kada ga žena inicira!

3. Pustite glas

Muškarci vole da vide, ali i da čuju da žena pored njih uživa. Opustite se i iznenadićete se koliko će on dobro reagovati na seksi zvukove.

4. Birajte maštovita mesta

Muškarci sanjaju o seksu na različitim mestima. Zato, inspiraciju pronađite u različitim delovima stana ili kuće… To će ga jako uzbuditi. Neće očekivati akciju, na primer u kuhinji.

5. Usporite

Svi se ponekad nađu u situaciji da zbog umora žele da se seks što pre završi. Ali usporeni tempo je najintenzivniji tempo. Muškarci vole kada mogu sve da osete i kada imaju vremena za istraživanje.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SD
Komentara
Očitavanje..