ZAPALITE GA: Ovo su tri REČENICE zbog kojih će on ODMAH DOTRČATI a onda BLAGO VAMA!

Seks je veoma bitan za održavanje odnosa između partnera. Ukoliko stvari tu funkcionišu već ste odradili pola posla. Ipak, tokom vremena se može dogoditi da zapadnete u rutinu i da vaš seksualni život bude totalno predvidiv.

Za dobar seks nisu vam potrebna pomagala i mnogo vremena ili truda. Ključ je u direktnoj komunikaciji.

Ono što kažete utiče na vaš seksualni život. Ne možete ni da zamislite koliko jedna rečenica nabijena strašću može da promeni situaciju.

Zato, odvažite se i probajte. Dajemo vam tri rečenice zbog kojih ćete odmah privući pažnju svog muškarca i neće želeti da skida ruke sa vas.

Sanjala sam te noćas i bilo je baš vruće!

Sa ovom rečenicom, on postaje glavni glumac u seksi maštariji. Biće mu drago što mislite o seksu sa njim, čak i onda kada nije uz vas. Smislite tačno scenarijo koji ćete mu prepričati, gde ste bili, šta ste obukli, kako ste se osećali. Dakle, na ovaj način vi mu dočaravate želje i tako ćete ih lakše i sprovesti u stvarnosti.

Obožavam kada mi to radiš!

Seks je sirova ekspresija fizičke veze i zato ne morate da brinete o finesama. Samo izgovorite ono što osećate u najsirovijem obliku. Ukoliko ne volite da pričate za vreme seksa, pokažite mu zadovoljstvo glasnim stenjanem ili uzdisanjem.

Hej, ne nosim gaćice!

Pošaljite mu ovu ili još lascivniju poruku dok je na poslu – seksualna tenzija kod njega će rasti iz sata u sat. To je mamac, nešto čemu će se radovati ceo dan i konačno kada mu budete blizu – očekuje vas bura strasti. Dakle, odbacite sramežljivost i preuzmite kontrolu, inicirajte buduće seksualne trenutke i neka budu što eksplozivniji.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SD
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije