BAKA PRASE U POLICIJI, OTKRIO SVE O SMRTI JUTJUBERKE: Kika se ubila zbog dečka!

Influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić, koja je krajem prošle nedelje izvršila samoubistvo, digla je ruku na sebe nakon iznenadnog raskida s dečkom!Baka prase otkrio?

Kako Srpski telegraf saznaje, Kika je i pre raskida psihički bila vrlo loše, ali se nikome nije žalila i iako su je prijatelji stalno pitali šta joj se dešava, ona se povlačila u sebe.

 Prema informacijama koje imamo, Đukićeva je i ranije pokušavala sebi da oduzme život zbog dečka s kojim je nedavno raskinula. Pre ovoga što se desilo prošle nedelje Kristina je prvo pokušala da skoči s mosta i time sebi presudi, ali su je prijatelji na vreme sprečili. Odmah posle nemilog događaja Kristina je smeštena u privatnu psihijatrijsku ustanovu, gde se nakratko lečila. Nakon toga bliski prijatelji su stalno bili na vezi s njom jer su se plašili da ne ponovi nešto slično iako im je obećavala da je dobro i da više nikada neće dići ruku na sebe – kaže za naš list izvor iz istrage i dodaje:

Instagram.com Kristina Kika Đukić

– Posle raskida s dečkom Kristina se povukla u sebe. Taj raskid ju je dotukao. Prijatelji su pokušavali da je podignu i sve bi to bilo kratkog daha jer se ona zatvarala u sebe. Poslednjih nekoliko nedelja se dosta promenila, kao da nije bila ona. Verovatno je dugo smišljala kako opet to da uradi i čekala je pogodan trenutak i, nažalost, uspela je sebi da oduzme život.

Jutjuber Baka Prase je posle Kristininog samoubistva bio glavna meta napada, pa su influensera mnogi krivili za to što se ubila jer ju je pre nekoliko godina vređao u spotu koji je snimio. On je sada u svom klipu objavio detalje o tome zbog čega nije hteo da otkriva pravi razlog Kristininog samoubistva iako je dobro upućen u svaki detalj.

Youtube.com/Baka Prase Baka Prase

<
– Pre dve godine, kada smo se Kika i ja svađali, svi su pisali da ja napadam ljude koji imaju rak. Kika nije imala rak, ništa slično, hvala bogu. Sada pišu da sam ja ubica, da sam odgovoran za smrt deteta jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su skočili na moj vrat, svi su odmah uperili prstom u mene i da se ubila zbog nasilja na internetu. Sve to se dešavalo pre dve godine, svi dobijaju hejt kad su javne ličnosti, uvek će biti neko ko će nešto loše da piše. Ona je prešla preko svih uvreda koje je dobijala nakon što sam je isprozivao. Zaboravila je na to, nastavila je da snima, da strimuje. Hoću da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji. Vi niste svesni koliko će svima vama biti glupo kada se bude objavio pravi razlog zašto je jedan život izgubljen. Među prvima sam saznao za to zato što su me njeni prijatelji zvali, rekli su mi da nisam kriv. Kad sam saznao, vi ne znate kako je meni bilo. Naravno da sam pomišljao na to: “Da li je moguće da je zbog toga što sam ja pričao?” Niko nije na to pomislio, rekli su da će me javno podržati, a ja sam rekao da to ne želim, ne želim da se oni upliću da neko njih krivi što su na mojoj strani. Istina će izaći na videlo, a ja neću biti taj koji će to da kaže da ne bi ispalo da želim da operem svoje ime. To je odluka njene porodice kada će i da li će to da objave – rekao je, između ostalog, jutjuber.

Podsetimo, sahrana Kristine Đukić održaće se u utorak u 13 časova na beogradskom groblju Lešće.

Devojka Bake Praseta dobija jezive pretnje

youtobe/bakaprase Baka Prase

 

Anja Blagojević, devojka jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, objavila je jezive poruke koje dobija nakon samoubistva jutjuberke Kristine Kike Ðukić. Pored optužbi upućenih Bogdanu, njegova devojka suočava se sa jezivim pretnjama koje zasigurno predstavljaju jedan oblik nasilja na društvenim mrežama.

– Stoko jedna nedoje*ana, dabogda živa izgorela s onim što ga nazivaš dečkom! Izgledate užasno oboje! Pi*ka vam materina retardirana i vama i ovim debilima što vas prate. Ne zna se ko je gluplji od vas! Bolje bi ti bilo da su te u polju, ko strašilo, držali. Samo da te sretnemo negde na ulici, videćeš kako ćeš da se provedeš – piše u jednoj od poruka koje je Ana objavila na profilu.

 

Instagram.com

 

Muđa: Kika mi je pričala da ne treba da brinem

Stefan Vuksanović poznatiji kao Muđa pričao je o tome kako se Kristina ponašala pre samoubistva, ističući da je znao i za njene probleme, ali ne i za to kakve su prirode. Kako je naveo u klipu, Ðukićeva nije želela njegovu pomoć i naglasila je da ne treba da brine.

– Znam Kiku mnogo dugo, ali u proteklih nekoliko meseci, možda čak i godinu dana, primetio sam na društvenim mrežama da je skroz drugačije stvari počela da objavljuje. Stvari koje kače osobe koje se mentalno teško nose s okolnostima oko sebe. Ja sam se Kiki više puta javio. Nekoliko puta mi je rekla šta je muči i u više navrata mi je objasnila da je sve u redu i da ne treba da brinem – dodao je Muđa.

 

prinscreen

 

Ivana: Sestro, gde si sad, ti si za sve kriva

Kikina sestra Ivana Malbašić se oglasila preko Instagrama, pa je tugu za izgubljenom sestrom prikazala kroz stihove velikog hita grupe Divlji kesten “Kristina”.

– Gde si sad, kiše padaju. Tvoje mi ruke noćas trebaju. Ja nemam snage da te izgubim, ljubav je tamo gde si ti. Kristina, gde si sad? Da l’ si nestala kao u stihu starih pesama? Ti si svemu tome kriva. Sahrani me u grob živa – stoji u Ivaninoj objavi.

Foto Instagram
Izvor/Autor Republika.rs
Komentara
Očitavanje..