Dečija zabava u vodi

Ima li šta lepše za decu od igranja u vodi i sa vodom? Naravno da ne, i zato je za većinu nas leto najomiljenije doba godine. Igranje u vodi je zanimljivo i starijoj i mlađoj deci, a osim zabave – pruža i osveženje i neophodan beg od tropskih vrelina. Ako imate terasu ili dvorište, idealno je da iskoristite slobodan prostor i napravite letnju oazu koja će i deci i vama pružiti prelepe trenutke i nezaboravne uspomene.

Spojite lepo i korisno, a gumeni bazeni, dušeci za vodu i gumene lopte jedini su rekviziti koji su vam potrebni da biste napravili savršenu vodenu igraonicu za decu! Uz to, možete nabaviti i igračke za vodu i plažu (poput vodenih pištolja, kantica, lopatica i sličnih) i sve je spremno za letnje uživanje. Ako se pitate gde da kupite sve stvari na jednom mestu – rešenje je ispred vas. 4kids prodavnica dečije opreme nudi vam sve pomenute proizvode.

Dva mališana plivaju u bazenu sa naočarima i gumama za plivanje
Izvor: pexels.com

Svi ćemo se složiti da je leto godišnje doba tokom kojeg želimo uglavnom da budemo pored vode. Na to nas teraju i letnje vrućine, ali je voda svakako ta u kojoj želimo da uživamo neograničeno. Neko ide na bazene, neko na jezero ili reku, dok na more idemo prvenstveno kad smo na godišnjem odmoru i želimo da se to uživanje nikad ne završi. Ovo posebno važi za decu, jer upravo ona znaju najviše da uživaju u svim prednostima leta i vodenih igara.

Ako su deca neplivači, ne moramo da vam napominjemo da budete na oprezu i, osim zabavnih (gumene lopte i životinjice, igračke i raznorazni dušeci za vodu), obezbedite im rekvizite koji će im pružiti siguran boravak u vodi (prsluk za plivanje, mišići, šlauf, dupci na naduvavanje za najmlađe i slično).

S druge strane, ako niste u prilici da priuštite sebi i deci odlazak na bilo kakvo kupalište, određenu zamenu mogu pružiti i gumeni bazeni različitih dimenzija, čiji će izbor zavisiti od toga koliko imate slobodnog mesta u dvorištu ili na terasi. I u ovom slučaju, 4kids prodavnica dečije opreme može biti prava stanica, jer nudi bogat izbor letnjeg programa za dvorište i plažu, koje možete poručite online ili željene proizvode kupiti u maloprodajnom objektu u Nišu.

Montažni gumeni bazeni – savršena zabava za celu porodicu 

Pakleni letnji dani i dalje su naša realnost, a gumeni bazeni mogu biti jedan od načina da preživimo ove visoke temperature i prepustimo se čarima leta. Ako nemate mnogo mesta na terasi ili u dvorištu, i mali gumeni bazeni mogu biti spas, ali će oni prvenstveno biti dečija letnja oaza. 

Ono što će obezbediti pravo uživanje i dobru investiciju za celu porodicu, to su veliki montažni gumeni bazeni koji mogu biti sa metalnom konstrukcijom ili gumeni bazeni kojima je jedino obruč potrebno naduvati, dok se ostatak puni vodom do obruča. Uz ove bazene savršeno će se slagati različiti gumeni dušeci za vodu, gumene lopte i vodene životinje kao što su flamingo, kit, patkica i riba, koje će ujedno upotpuniti vašu zabavu.

Znamo dobro da su mališani neumorni kada su igre u vodi u pitanju, pa ćete na ovaj način i vi neko vreme biti mirni i uživati u zajedničkim aktivnostima i porodičnoj idili.

Gumeni bazeni za decu

Kada su u pitanju gumeni bazeni za decu, gledajte da vaš izbor bude u skladu sa uzrastom deteta. Bazen koji odgovara starijoj deci ipak nije savršeno rešenje za vašu bebu, jer je njoj potreban plitak gumeni bazen koji ima mekan pod. Tu su i oni gumeni bazeni koji imaju nadstrešnicu i štite osetljivu dečiju kožu od sunca. 

Svi oni napravljeni su od najkvalitetnijih PVC materijala i obezbeđuju siguran boravak dece time što imaju ivice na naduvavanje. I u ovom slučaju gumene lopte za plažu mogu biti savršen dodatak letnjim aktivnostima.

Foto freepik.com
Komentara
Očitavanje..