Godinama NIJE SKIDALA ŠMINKU, ni njeni najbliži nisu znali da KRIJE OVU TAJNU!

Nakon 10 godina je rešila da pokaže svoje pravo lice.

Brien Rajs, bivši model (31) je godinama skrivala da ima problema kožom. Ona ima vitiligo, što je zapravo gubljenje pigmenta kože, gde ostaju veliki bledi belezi preko lica, ruku i ostatka tela.

Kako se stidela svog stanja, Rajs je koristila šminku da sakrije svoje lice od svih, osim od njenih roditelja i to tokom 10 godina. Čak ni njeni najbliži prijatelji nisu imali pojma kako njena koža izgleda. Ona bi se pojavila na snimanjima već našminkana i sređena, a čak je nosila i puder u teretani.

Ali, nakon toliko vremena, Brien je odlučila da skine šminku u pokušaju da inspiriše druge žene da prigrle svoju kožu.

A photo posted by Breanne?Rice (@breannerice) on

– U početku sam želela da izgledam normalno, pa sam skrivala kožu gde kod sam išla. Svako jutro mi je bilo potrebno 45 minuta da stavim šminku. Plašila sam se da kažem ljudima kako izgledam. Poenta mog posla bila je da budem atraktivna i samouverena, i postojao je pritisak da izgledam savršeno – rekla je Rajs.

– Sada, umesto da me bude sramota, naučila sam da budem svoja. Znam da nisam savršena i ovo koristim da osnažim druge žene. Svi mi imamo strahove, poredimo se sa drugima, ali treba da volimo našu kožu i da se ne osećamo manje vredni ljubavi – dodala je Brien.

A photo posted by Breanne?Rice (@breannerice) on

Ona je prvo primetila da joj je koža svetlija ispod jednog oka 2004. godine, ali nije tome pridavala pažnju. Kako je mnogo radila, to je pripisivala stresu. Ali vremenom se sve više i više širilo.

Ipak, Brien je uspela da prevaziđe i prihvati svoje stanje, a nedavno je bez šminke išla i u restoran.

– Ljudi jesu gledali, ali sam ja govorila sebi da to rade zato što sam lepa – kazala je Brien.

A photo posted by Breanne?Rice (@breannerice) on

SD

Komentara
Očitavanje..