Gole lepotice u sočnom poljupcu: Neverovatno je seksi, ali nije jedini ŠOK!

Šta je ljubav dve Holanđanke i koliko je jaka lepota žena iz ove evropske zemlje, dočarao je fotografijama sada već legendarni modni fotograf Mario Testino.

A uvek kada su u centru pažnju Holandija i lepota, ona je tu, Ducen Kros. Zvezdi svetskih modnih pista se na ovom snimanju pridružila njena zemljakinja Lara Stoun. Umetničko oko Testina i lepota ove dve žene udružili su se u kreiranju jubilarnog broja holandskog „Voga“ i rezultati njihove saradnje ovako izgledaju.

A post shared by MARIO TESTINO (@mariotestino) on

Saradnja tri važna modna imena izrodila je jednu provokativnu naslovnu stranu novog broja holandskog „Voga“. Na njoj su Ducen (32) i Lara (33) nage, jedna uz drugu i… ljube se.
Prizor ženske seksepilnosti i ovakve intimnosti još jedan je primer umeća Maria Testina da spaja modu i erotičnost, u jednom provokativnom maniru, ali sa velikim stilom.

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

Urađena je serija fotografija koju Testino na Instagramu postepeno promoviše. Promociji se pridružila pre nekoliko dana i Ducen koja nam je na ovoj društvenoj mreži otkrila kako izgleda slika iz serije sa peškirima.

A post shared by Vogue Netherlands (@nlvogue) on

Mario je današnjim videom na Instagramu prikazao jednu od najprovokativnijih slika iz „Voga“, na kojoj Ducen Kros nosi duboke plave čizme. I da, na sebi ima samo čizme. Lara na fotografiji ima daleko više odeće.

A post shared by Vogue Netherlands (@nlvogue) on

Jubilarni broj holandskog „Voga“ promovisan je juče u Amsterdamu, prilično pompezno. Magazin ove godine slavi petogodišnjicu svog rada, a spektakularniji način malog-velikog jubileja od ovog nije mogao da se zamisli.
Njegova urednica Karin Sverink je tokom promocije bila u društvu tri glavne zvezde jubilarnog broja.

Pre nego što su se pojavile u slavlejničkog izdanju holandskog „Voga“, Ducen i Lara su ostvarile uspešne modne karijere.

Prva od njih, Ducen Kros, koja je svetsku slavu na polju manekenstva stekla 2003. i koja je do velikih uspeha došla bez velikih ambicija, u četvrtoj deceniji nastavlja da niže uspešne mdone kampanje.
Ona je i mama, sa Sanerijem Džejmsom ima sina Filona i ćerku Milenu.

Lara Stoun koja iz braka sa bivšim suprugom Dejvidom Vilijamsom ima sina, manekenstvom se bavi od 1999. godine, a do značajnih pozicija došla je 2006. godine.
Izjavila je da u mladosti nije volela da se fotografiše bez odeće, ali da sada to obavlja kao svaki drugi posao.
U intervjuu za decembarski broj magazina „Edit“ rekla da na snimanju niko ni „ne primeti“ da su manekenke gole, jer su golišava snimanja u modi već postala rutina.
Lara iza sebe ima kampanju za modnu kuću „Klevin Klajn“ u kojoj je takođe pozirala naga.

Komentara
Očitavanje..