U INAT GODINAMA: Praktikujte ove jednostavne vežbe i grudi će vam biti čvrste i podignute (VIDEO)

Koliko god pažnje da posvećujete nezi grudi, neminovno je da sa godinama počnu da se opuštaju. Ipak, postoje načini kako da sprečite proces starenja, makar kada je dekolte u pitanju. 

Kolike god grudi da imate, vremenom će početi da se opuštaju i da gube čvrstinu i elastičnost.

Većina žena, kada do toga dođe, odlučuju se da posete estetskog hirurga, međutim postoji mnogo lakše i bezbolnije rešenje. U pitanju su joga vežbe koje čine da grudi budu čvrste i podignute.

grudi

Foto: Profimedia

Isprobajte ovih nekoliko vežbica i sigurno ćete vrlo brzo primetiti razliku.

Poza “Ratnik”

Sedite ali tako da vam jedna noga bude pod uglom od 90 stepeni a drugu ispružite u kolenu. Ruke raširite i držite ih u ravni sa ramenima. U ovoj pozi treba da ostanete između 30 i 60 sekundi i da nakon toga sve ponovite samo sa drugom nogom.

Trougao

Zauzmite širok raskoračni stav, spustite telo u stranu tako da dodirujete jednom rukom stopalo, a drugu ruku usperite ka plafonu. Vodite računa da vam noge u kolenima budu ispravljene a ruke neka vam stoje potpuno pravo. Zadržite se 20-30 sekundi pa sve ponovite koristeći drugu stranu tela.

devojka na bazenu

Foto: Profimedia

Kobra

Lezite na stomak ali tako da vam donji deo tela bude pričvršćšen za zemlju. Odgurnite se rukama kako biste podigli gornji deo tela i pazite kako držite laktove. Dovoljno je da se u ovoj pozi zadržite nekoliko sekundi i da je ponovite tri puta.

Na snimku možete pogledati još nekoliko poza koje stručnjaci preporučuju za čvršće i lepše grudi:

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije