U INAT GODINAMA: Praktikujte ove jednostavne vežbe i grudi će vam biti čvrste i podignute (VIDEO)

127
Koliko god pažnje da posvećujete nezi grudi, neminovno je da sa godinama počnu da se opuštaju. Ipak, postoje načini kako da sprečite proces starenja, makar kada je dekolte u pitanju. 

Kolike god grudi da imate, vremenom će početi da se opuštaju i da gube čvrstinu i elastičnost.

Većina žena, kada do toga dođe, odlučuju se da posete estetskog hirurga, međutim postoji mnogo lakše i bezbolnije rešenje. U pitanju su joga vežbe koje čine da grudi budu čvrste i podignute.

grudi

Foto: Profimedia

Isprobajte ovih nekoliko vežbica i sigurno ćete vrlo brzo primetiti razliku.

Poza “Ratnik”

Sedite ali tako da vam jedna noga bude pod uglom od 90 stepeni a drugu ispružite u kolenu. Ruke raširite i držite ih u ravni sa ramenima. U ovoj pozi treba da ostanete između 30 i 60 sekundi i da nakon toga sve ponovite samo sa drugom nogom.

Trougao

Zauzmite širok raskoračni stav, spustite telo u stranu tako da dodirujete jednom rukom stopalo, a drugu ruku usperite ka plafonu. Vodite računa da vam noge u kolenima budu ispravljene a ruke neka vam stoje potpuno pravo. Zadržite se 20-30 sekundi pa sve ponovite koristeći drugu stranu tela.

devojka na bazenu

Foto: Profimedia

Kobra

Lezite na stomak ali tako da vam donji deo tela bude pričvršćšen za zemlju. Odgurnite se rukama kako biste podigli gornji deo tela i pazite kako držite laktove. Dovoljno je da se u ovoj pozi zadržite nekoliko sekundi i da je ponovite tri puta.

Na snimku možete pogledati još nekoliko poza koje stručnjaci preporučuju za čvršće i lepše grudi:

Komentara
Očitavanje..