GRUDI SU POČELE DA JOJ TRULE: Kada su je hirurzi otvorili, šokirali su se onim što su zatekli! (VIDEO)

Telo joj se raspadalo, a vid slabio…

Ana Zigenhorn iz Floride počela je 2011. iz nepoznatih razloga da dobija na težini, a njen život ubrzo se pretvorio u pakao. Lekari nisu mogli da otkriju uzrok bolesti sve dok nisu otvorili njen grudni koš i zatekli buđ.

Zigenhorn, inače zdrava majka dvoje dece, nakon dobijanja na težini počela je da gubi vid, oseća gorući bol i dobija rane po celom telu. Osam meseci nije mogla da priča – umesto toga je kucala poruke i pisala po tabli.

Posete lekarima su se nizale, ali nijedan stručnjak nije mogao da ustanovi koji je uzrok bolesti. Lupus, artritis i problemi sa tiroidnom žlezdom brzo su otpisani i činilo se da nema rešenja, sve dok doktor Suzan Kolb, autorka knjige „Gola istina o silikonskim implantatima“, nije ukazala na buđ oko silikonskih implantata. Čim su implantati uklonjeni, simptomi su počeli da se povlače.

Zigerhorn i danas čuva video-snimak na svom telefonu na kojem je prikazano šta se nalazilo u njenom telu, kako javlja „Wear TV“. Ona veruje da se sadržaj implantata, u kojem se nalazila buđ, godinama izlivao u njeno telo.

Doktorka Kolb tvrdi da je do sada izlečila na hiljade pacijentkinja koje su bolovale od istog tipa bolesti i preporučuje pacijentkinjama da implantate menjaju na svakih 8 do 15 godina.

Komentara
Očitavanje..