NIKE WMNS KAMPANJA OHRABRUJE ŽENE: Dame, osnažite se kroz treninge i sport!

Globalna kampanja stigla i u Beograd.

Predstavljanjem u beogradskoj Dijagonali, globalna Nike WMNS kampanja pod nazivom „Black&White“ zvanično je započeta i u našoj zemlji. Glavni cilj kampanje je osnaživanje žena kroz treninge i sport, a pored promovisanja zdravog načina života, profesionalni treneri iz „Nike+ Training Club“-a inspirisali su prisutne i posebnim motivacionim porukama.

„Ključ celokupne Black&White kampanje jeste da se devojke ohrabre i inspirišu, da budu uporne, istrajne, ali i da hrabro streme savladavanju svakodnevnih prepreka. Samim tim i snaga i energija koju crpe iz treninga učiniće da budu nepobedive“, poruka je koju tokom treninga, ali i celokupne kampanje, šalju profesionalni Nike treneri.

Nike

Ovom prilikom za prisutne je pripremljen i poseban režim ishrane koji odgovara treningu, a NTC Master treneri su prilikom druženja razmenjivali savete iz oblasti nutricionizma i sportskog načina života praćenog pravilnom ishranom.

NIke

Nakon što je kampanja uspešno startovala u Beogradu, Nike nastavlja da posvećuje pažnju ženama u gradovima širom Srbije. NTC Master treneri će obići i Niš, Novi Sad i Kragujevac i održati otvorene treninge za sve devojke koje budu želele da učestvuju. Na ovaj način Nike nastavlja da motiviše žene i ohrabruje ih da pomeraju svoje granice i postižu nove rekorde.

Komentara
Očitavanje..