NIKE WMNS KAMPANJA OHRABRUJE ŽENE: Dame, osnažite se kroz treninge i sport!

Globalna kampanja stigla i u Beograd.

Predstavljanjem u beogradskoj Dijagonali, globalna Nike WMNS kampanja pod nazivom “Black&White” zvanično je započeta i u našoj zemlji. Glavni cilj kampanje je osnaživanje žena kroz treninge i sport, a pored promovisanja zdravog načina života, profesionalni treneri iz “Nike+ Training Club”-a inspirisali su prisutne i posebnim motivacionim porukama.

“Ključ celokupne Black&White kampanje jeste da se devojke ohrabre i inspirišu, da budu uporne, istrajne, ali i da hrabro streme savladavanju svakodnevnih prepreka. Samim tim i snaga i energija koju crpe iz treninga učiniće da budu nepobedive”, poruka je koju tokom treninga, ali i celokupne kampanje, šalju profesionalni Nike treneri.

Nike

Ovom prilikom za prisutne je pripremljen i poseban režim ishrane koji odgovara treningu, a NTC Master treneri su prilikom druženja razmenjivali savete iz oblasti nutricionizma i sportskog načina života praćenog pravilnom ishranom.

NIke

Nakon što je kampanja uspešno startovala u Beogradu, Nike nastavlja da posvećuje pažnju ženama u gradovima širom Srbije. NTC Master treneri će obići i Niš, Novi Sad i Kragujevac i održati otvorene treninge za sve devojke koje budu želele da učestvuju. Na ovaj način Nike nastavlja da motiviše žene i ohrabruje ih da pomeraju svoje granice i postižu nove rekorde.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije