ISTINA ILI MIT? Udate žene su PREUMORNE za SEKS? Evo koji su RAZLOZI za ovakve tvrdnje!

Kod muškaraca je obrnuta priča.

Udate žene imaju mnogo više seksualnih problema u odnosu na žene i muškarce koji nisu u stalnoj vezi, pokazalo je istraživanje.

DORUČAK JE NAJVAŽNIJI OBROK! Evo koje NAMIRNICE su veoma ŠTETNE za početak dana!

seks

Foto: Profimedia

BRIJETE SE TAMO DOLE: Evo zašto je koža u ovom predelu TAMNIJA i kako da REŠITE ovaj PROBLEM!

Interesovanje žena za seks sve više opada zbog prevelikih zahteva partnera, dece i posla. Svakoj desetoj ženi seks je sve manje privlačan, a svaka četvrta ima problem da doživi orgazam, ističe dr Ketrin Mercer sa Univerziteta u Londonu, koja je sa kolegama sprovela opsežno istraživanje među 11.000 Britanki između 16. i 44. godine.

Udate žene imaju mnogo više seksualnih problema u odnosu na žene i muškarce koji nisu u stalnoj vezi, pokazalo je istraživanje.

 

seks

seks
Foto: Profimedia

Isprobajte nešto novo: 5 neobičnih saveta koji će podići vaš SEKS na potpuno NOVI nivo!

Parovi u proseku imaju četiri seksualna odnosa mesečno, s tim što se seksualno ponašanje žena u braku naglo menja u odnosu na prve dane zaljubljenosti. Žene najčešće govore da su ovi problemi uočljiviji kada imaju dete mlađe od pet godina.

porodica

porodica
Foto: Profimedia

 

– To je sasvim logično, s obzirom na nedostatak sna. Podizanje dece i briga o porodici za žene su teži nego za muškarce, koji, uz to, imaju 10 puta viši nivo testosterona u poređenju sa ženskim hormonima. Međutim, niko nije spreman da do kraja otvoreno da priča o toj temi. Čak 44 odsto žena i 35 odsto muškaraca imaju probleme na seksualnom polju, a samo je 11 odsto muškaraca i 21 odsto žena spremno da na tu temu potraži stručnu pomoć, kaže dr Mercer.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..