KONDOM ZA ORALNI SEKS: Omiljen lezbejkama, a koristi se ovako (VIDEO)

Saznaćete kako se točno koriste oralni kondomi, i ko bi ih trebao baš uvek upotrebljavati…

Oralni kondom ili dentalna brana je vrlo tanka mekana plastika (lateks ili poliuretan) dimenzija oko 15 cm x 15 cm koja se stavlja na vaginu ili anus. Često ga koriste lezbijke, iako zdravstveni stručnjaci upozoravaju da bi ga morali upotrebljavati svi koji prakticiraju oralni seks, posebno s partnerima koje ne poznaju dobro.

 

Zašto ga je dobro koristiti?

Štiti od polno prenosivih bolesti tokom oralnog seksa. Infekcije koje se obično šire tim putem su gonoreja, genitalni herpes i sifilis. Ređe postoji rizik od klamidije, hepatitisa A, B i C, genitalnih bradavica te od zaraze HIV-om. Takođe, moguće je i prenošenje stidnih ušiju.
Poslužit će i kao lubrikant te tako pojačati osetljivost, a time i osećaj zadovoljstva. Često dolaze na bazi vode ili silikona, a nije preporučljivo koristiti one nauljene – mogu uzrokovati trganje zaštitne barijere.
Doprinosi osećaju ugode kroz miris, ukus i osećaj. Oralni kondomi dolaze u različitim okusima poput vanilije, peperminta…Uz to štite od dlačica na penisu, kako ne bi završile u ustima.

RASPLAMSAJ STRASTI! Začini svoju VEZU pikantnim s*ksi savetima za što TOPLIJU JESEN

Kako se koristi?

Jednostavno. Najprije je dobro proveriti je li ambalaža oštećena, a ako je sve u redu, otvorite pakovanje i izvadite kondom. Oralni kondom nimalo ne nalikuje klasičnom već više izgleda kao komadić silikona kojim se prekriva vagina (ili anus, ovisno o tome što planirate raditi).

kondom

Foto: Youtube Printscreen

Na šta paziti?

Nikad, baš nikada ne okrećite oralni kondom na drugu stranu nakon korištenja. Strana koja je bila na vagini ili anusu ne sme doći na vaša usta inače sve skupa nema smisla – nema zaštite od spolno prenosivih bolesti.

KAKAV PALAC, TAKAV MUŠKARAC: Njegove RUKE otkrivaju kakav je u s*ksu – nezaboravan ili loš! (FOTO)

Također, oralni kondom se koristi jednom i baca. Nikako ga ne čuvajte i ne premeštajte s, recimo, anusa na vaginu.

Pogledajte u videu kako napraviti oralni kondom od klasičnog:

 

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije